>
В наявності
579 грн
500 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

220 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
748 грн
642 грн
+ =
2678 грн
2264 грн
+ =
11578 грн
9300 грн
+ =
728 грн
626 грн
+ =
978 грн
836 грн
+ =
1078 грн
920 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Принесіть у свій домашній або робочий інтер'єр нотку креативності за допомогою унікальних кольорів лотоса з кубиків ЛЕГО (40647). Цей декоративний набір стане справжньою радістю для шанувальників домашнього декору та тих, хто цінує витончене конструювання від LEGO. Виразіть свої почуття квітами та створіть чудовий подарунок до дня народження, свята, своїми руками або просто подаруйте радість у звичайний день близькій людині.

Ці Лего-Квіти лотоса, що ідеально підходять для вази, не просто прикрасять ваш просторовий дизайн, але й надасть йому неповторного характеру. Кожна квітка з елегантним стеблом 30 см у висоту, створює вражаючий візуальний ефект. Дайте вашій оселі відчути атмосферу східної пишноти з цим вишуканим декоративним набором LEGO Exclusive.

Про набір

Декоративний конструктор LEGO Exclusive Квіти лотоса (40647) складається з 220 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Набір призначений для дітей віком від 12 років. Набір включає елементи для побудови двох розквітлих лотосів і квіткової головки в бутоні, створюючи неймовірно красивий букет. Кольори в наборі ніжні та чудово передають природні відтінки рожевого та білого кольорів лотоса. Крім того, довгі зелені стебла надають моделі природності та витонченості.

LEGO Exclusive Квіти лотоса (40647) – це не просто конструктор, це можливість привнести чарівну гармонію природи у ваше життя та дарувати задоволення щодня. Дайте волю своїй творчості з цим яскравим та незвичайним подарунком від LEGO.

Вишуканий лотос

Відтворіть природне диво з унікальним декоративним набором LEGO Квіти Лотоса (40647). Ця приголомшлива інтерпретація всесвітньо відомої квітки перетворює два розквітлі лотоси і квіткову голівку в бутоні в захоплюючий танець рожевих та білих відтінків. Заворожливі стебла, довгі та зелені, додають вишуканості.

Цей чудовий LEGO-букет не тільки є чудовим подарунком на день народження або будь-яке інше свято, але стане цікавим елементом декору у вашому будинку. Урізноманітнюйте свою квіткову колекцію LEGO, поєднуючи його з іншими наборами для створення унікальних композицій (продаються окремо).

Прикрасьте свою кімнату яскравістю та елегантністю, створюючи чудову квіткову експозицію з набором LEGO Квіти лотоса. Подаруйте емоції у вигляді квітів – весела ідея для будь-якого свята. І кожна лотосова квітка з витонченим стеблом досягає понад 30 см заввишки, що робить її величною прикрасою для вашого простору. Дозвольте собі створити вражаючий куточок квітів, пожвавлюючи його за допомогою LEGO Квіти лотоса!

Пориньте у світ творчості, оживіть квіти лотоса за допомогою LEGO та створіть свій власний куточок природи.

Придбати декоративний набір LEGO Exclusive Квіти лотоса (40647) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    10 лют, 2024
    Загалом, мені дуже сподобалося складати ці квіти лотоса: відстань між пелюстками кидає виклик тому, що в іншому випадку могло б здатися простою конструкцією. Кінцевий результат досить вражаючий. Я думаю, що особисто мені більше подобаються соняшники, які я отримала паралельно з цим набором, але лотос теж дуже гарний і як ідея, і по виконанню. Кольори чудові. Мені подобається, що третя квітка - це бутон, щоб надати різноманітності. Стебла дуже довгі. Тепер просто потрібно знайти хорошу вазу, яка їм підійде.
    Достоинства:
    За основу взяті не настільки популярні квіти як ті ж троянди. Порівняно з деякими наборами, є одразу 3 квітки. Цікавий та точний дизайн, який гарно співвідноситься з ціною. Компанію розпущеним квітам складає бутон. Довгі стебла.
    Недостатки:
    Конкретних немає, лише скоріше за все 3 квіток буде замало)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари