>
В наявності
3499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

695 шт.
3 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Емілі та Софія Джонс, попри зловісні задуми Короля гоблінів, стали невід'ємною частиною епічного сценарію. Скована в клітці в замку, Софія чекає звільнення від сміливої сестри Емілі, володарки золотого меча та унікальної протиотрути. Згадуючи заклинання, у яких закладено мудрість добрих ельфів, Емілі сміливо ступає на шлях подвигу. На її шляху зустрічаються блідо-зелені стіни замку, кожна з яких приховує хитрі пастки: квіти-хижаки з шипами, мости, що піднімаються на ланцюгах, і навіть підступні катапульти. У цьому замку остерігайтеся пильного гобліна з списом, що стежить за кожним рухом, а також  самого Короля, який є профі в майстерності метання ласо.

Сестри Джонс стають неймовірними героїнями в цій великій пригоді, де магія, стійкість і рішучість борються з підступністю Короля гоблінів.

Про набір

Раритетний ігровий набір LEGO Elves "Втеча з фортеці Короля гоблінів" (41188) - це захоплюючий будівельний набір, який занурює чарівні пригоди просто у світ LEGO. Цей набір надає дітям можливість втілити у життя захоплюючий сценарій із пригодницькими героїнями, Емілі та Софією Джонс.

З набором поставляються деталі для створення фортеці Короля гоблінів, з його характерними блідо-зеленими стінами, пастками та підступними пристроями, такими як квіти-хижаки та мости, що піднімаються. Золотий меч і протиотруту входять до арсеналу Емілі, допомагаючи їй долати перепони та звільняти свою сестру.

Набір включає мініфігурки сестер Джонс, гоблінів, а також інші додаткові елементи для створення чарівного світу. LEGO Elves заохочує творче мислення, уяву та рольову гру, надаючи дітям можливість створювати та переживати унікальні пригоди у чарівному фентезійному світі.

Конструктор LEGO Elves Втеча з фортеці Короля гоблінів (41188) складається з 695 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Ігровий набір призначений для дітей віком від 8 до 12 років.

Особливості конструктора LEGO Elves (41188)

Ексклюзивний ігровий набір LEGO Elves "Втеча з фортеці Короля гоблінів" (41188) надає захоплюючий досвід конструювання та ігри, привносячи чари та пригоди у світ LEGO.

Ось деякі з особливостей цього захоплюючого ігрового набору:

  1. Фортеця Короля гоблінів із кубиків ЛЕГО: можливість побудувати вражаючу фортецю із блідо-зеленими стінами, що створюють атмосферу магії та фентезі.
  2. Пастки і перешкоди: всередині фортеці розташовані різні пастки, такі як хижі квіти з шипами, мости, що піднімаються на ланцюгах і катапульти, що додає елементи пригоди і стратегії в гру.
  3. Золотий меч і протиотрута: додаткові аксесуари у вигляді золотого меча та протиотрути допомагають героїні Емілі долати труднощі та впоратися з супротивниками.
  4. Мініфігурки героїв і ворогів: включає мініфігурки Емілі та Софії Джонс, гоблінів та інших персонажів, щоб діти могли втілити свої власні сценарії та вигадувати захоплюючі історії.

Ігровий набір LEGO Elves Втеча з фортеці Короля гоблінів (41188) стимулює розвиток уяви, логічного мислення та сприяє розвитку навичок рольової гри, надаючи дітям унікальний досвід у світі чарівництва та пригод.

Купити раритетний ігровий набір LEGO Elves Втеча з фортеці Короля гоблінів (41188) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Тема ельфів продовжує радувати нас чудово оформленими наборами, хоча я знаю, що набір не новий. Але це не змінює ситуації, що навіть через 5 років його цікаво збирати. Незважаючи на середній розмір, він добре продуманий і надає багато ігрових можливостей. Особливо завдяки функціям переміщення (приховані двері, катапульта, хижі рослини, портал, трон, що обертається, і, звичайно ж, розвідний міст. У комплекті є невеликий аркуш з наклейками, і хоча вони додають певної естетичної цінності, більшість з них не потрібні, що я вважаю безумовним плюсом. Мені також подобається, що за задумкою, в кінці кінців Емілі рятує свою сестру.
    Достоинства:
    Фортеця з яскраво-зелених та тьмяно-зелених деталей. Функціональні деталі, з якими можна пограти. Мініфігурки Емілі та Софі Джонс досить схожі, що правильно через те, що вони сестри. Також є король гоблінів з фіолетово-червоною накидкою. Ще у наборі можна зустріти гобліна лавандового кольору - Туффліна.
    Недостатки:
    Хоча й необов'язкові, але є наліпки.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Гоблін у наборі доволі милий, чого від нього тікати. Але я жартую, я в курсі історії серії. І не можу встояти проти злодійських замків або фортець. Моя улюблена річ у цьому наборі - розвідний міст! Повертаючи ручку, ви можете легко відкрити і закрити його, і я просто обожнюю ці напівпрозорі зелені ланцюжки вздовж боків. Також є ще одна ручка, яка дозволяє відкривати/закривати щелепи двох хижих рослин, які розташовані зліва від розвідного мосту. Всередині фортеці трохи тісно. Я б оцінив трохи більше простору. З точки зору загального дизайну, мені подобається, як фортеця використовує червоний, зелений і чорний кольори, щоб відповідати зовнішньому вигляду і вбранню Кронана. Вираз обличчя на його фігурці добре передає злість та розум. В той же час Емілі і Софі виглядають мило. Мені особливо подобаються нові амулети. Раніше амулети просто друкувалися на одязі. Тепер це справжній аксесуар, який можна зняти.
    Достоинства:
    Зловісний зелений замок з підйомним мостом та м'ясоїдними рослинами. Вистачає деталей лози та дерев, при цьому різних кольорів. На самому горі клітка для полонянки. Для Кронана є трон поряд з кліткою. Гоблін дуже крута і унікальна фігурка, в інших серіях такого не побачиш.
    Недостатки:
    Всередині малувато місця, хіба що малому гобліну є де розгулятись.
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Всё очень хорошо, скидка здесь более чем 500 грн, я не упустил такой хороший шанс купить подарок для дочки. Забрал конструктор и оплатил по факту в магазине. Очень понравилось, что можно забронировать товар без предоплаты. Дочке еще не подарил, лежи запечатанный, ждёт начала учебного года :) Но покупаю Лего далеко не первый раз, на счёт качества сомнений нет!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари