>
В наявності
7099 грн
5489 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 016 шт.
13 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Що може бути милішим за діснеївську принцесу? Правильно, відразу кілька таких дівчат. У наборі LEGO "Зачарований будиночок на дереві" відразу 13 принцес вирішили провести час разом, вирушивши відпочити в будиночок на дереві. Приєднуйтесь до них, щоб весело провести час і дізнатися премудрості кожної про те, як бути принцесою. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43215 був випущений в рамках серії LEGO Disney. Він містить 1016 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Безліч принцес

У наборі ЛЕГО 43215 зібрана більша частина діснеївських принцес. Серед них:

  • Аліса (Аліса в країні чудес). Дівчина одягнена в блакитну сукню, а також має білий фартух;
  • Белль (Красуня і чудовисько). Принцеса має жовту сукню до підлоги;
  • Жасмін (Аладдін). Вона одна з небагатьох, хто віддає перевагу сукням блакитні штани, а також топом;
  • Мірабель (Енканто). Героїня одягнена в білу футболку і бірюзову спідницю з візерунками;
  • Ваяна (Ваяна). Вона має світлу спідницю, а також червоний традиційний топ свого племені;
  • Мулан (Мулан). Дівчина-воїн у наборі отримала зелену кофту та синьо-жовту спідницю;
  • Покахонтас (Покахонтас). Принцеса має світлу сукню свого народу і сформовані пензлики внизу;
  • Рая (Рая і останній дракон). Друга любителька штанів має їх зеленого кольору, жовтий топ, а також азіатський капелюх - доулі;
  • Тіана (Принцеса і жаба). Дівчина одягнена в довгу зелену сукню з візерунками листя;
  • Дінь-Дінь (Пітер Пен). Єдина фея для набору обрала коротку салатову сукню, а також вона має крильця за спиною;
  • Венді (Пітер Пен). У неї довга блакитна сукня з візерунками знизу та зверху;
  • Анна (Крижане серце). Героїня мультфільму вдягнена в чорну сукню з помаранчевими доповненнями та має фіолетовий плащ;
  • Ельза (Крижане серце). Остання, але не менш важлива принцеса в наборі має блакитну сукню з фіолетовими візерунками та блакитний плащ. 

Кожна з фігурок додатково має аксесуар, що відображає її історію з мультфільму. 

Місце для відпочинку 

Оскільки головні героїні набору - принцеси, то і в питаннях вибору місця для відпочинку вони відповідають своєму статусу. Це чарівне місце, яке поєднує двоповерховий будиночок на дереві та водоспад із гіркою. М'ятного кольору дерево додатково оточує їх бузковим листям. Задня частина збірки відкрита, що спрощує гру. Усередині будиночка можна виявити: бібліотеку, коктейль-бар, місце для тренувань, сцену для виступів, бінокль, місце для наведення краси, стіну для скелелазіння та інші особливості, які дають змогу кожній принцесі весело проводити час і почуватися, як удома. 

Ті з дівчат, які самі по собі трохи сміливіші, можуть скористатися зіп-лайном і миттєво спуститися з третього поверху будиночка до водоспаду. Для інших же передбачені сходинки. Залізши нагору, можна помилуватися краєвидом, а потім спуститися з гірки і постояти біля водоспаду. Подейкують, що десь поблизу також заховані скарби. Додатково в набір додано каное. 

Рушайте з принцесами в казкове місце і спільно проведіть час у наборі ЛЕГО "Зачарований будиночок на дереві".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лип, 2023
    Оскільки набір в першу чергу націлений на дітей віку моєї доньки, для відгуку я запитала її думку. 1)Що тобі найбільше подобається в цьому наборі? Всі міні-фігурки! І натягнутий трос. 2)Як ти думаєш, кому сподобається грати з цим набором? Будь-кому, хто любить LEGO, принцес та ігрові парки. 3)Чи є якісь принцеси, яких, на вашу думку, не вистачає в наборі? Меріди з "Хороброго серця" та Аврора зі "Сплячої красуні". Тожжж, набір очевидно сприйнятий позитивно. Ми вже провели чимало часу, граючись з міні-фігурками та вигадуючи історії навколо будиночка на дереві. Дві половини будиночка на дереві виглядають фантастично разом, і є багато можливостей для гри з гіркою, сходами, тросом, каное та різними іншими меншими конструкціями.
    Достоинства:
    Фантастичні міні-фігурки принцес. Веселий та інтерактивний будиночок на дереві. Теоретично, можна перебудувати по-різному, але вже самостійно. Доступна ціна. Дитина в захваті.
    Недостатки:
    Може бути трохи крихким, якщо його сильно рухати.
  • 5.0

    5 лип, 2023
    Зачарований будиночок на дереві - це веселий і простий у створенні набір, який, на мою думку, досить добре відповідає цільовій аудиторії. Незважаючи на те, що він не є складним для складання, він може навіть сподобатися деяким дорослим колекціонерам завдяки деталям, а також великій кількості принцес. У комплекті є багато місць, де можна розмістити мініфігурки у будиночку на дереві та навколо нього, хоча є лише кілька справжніх ігрових функцій. Хоча вибір кольору трохи дивний для будиночка на дереві, він виглядає чарівно. Набір включає широкий вибір деталей блідо-блакитного відтінку, а також темно-пурпурного та світло-фіолетового кольорів.
    Достоинства:
    Під одним дахом зібрана більшість діснеївських принцес. Абсолютно нова модель, не заснована на жодному з мультфільмів. Дві окремі секції збірки, поєднані можливість швидкого переміщення по мотузці.
    Недостатки:
    Загалом, ігрові можливості трохи обмежені, окрім пари обертових пластин, цікавих сходів і скеледрому, тут немає нічого більше.
  • 5.0

    4 лип, 2023
    Якщо вам вдасться вхопити цей набір з пристойною знижкою (як вдалося мені), то ні ви, ні ваша дитина не будете розчаровані цим набором. Цей набір можна вважати найкращим набором мініфігурок Лісней, адже він містить 13 персонажів, серед яких Аліса, Белль, Жасмін, Мірабель, Моана, Мулан, Покахонтас, Рая, Тіана, Дінь-Дінь, Венді, Анна та Ельза. Кожна з них з власним аксесуаром, наприклад, у Белль це книга, а у Моани весло. Сам Будиночок на дереві складається з двох частин. Більша частина має три поверхи і є головною будівлею з бібліотекою, спальнею та подібними кімнатами. Менша частина - це більше ігрова зона з гіркою над водоспадом. Усередині водоспаду знаходиться печера зі скринею зі скарбами та мапою. Остання особливість - це зіп лайн, який з'єднує дві секції. Мініфігурка може тримати вигнуту квітку і ковзати з одного боку на інший. Хоча ця споруда не пов'язана з будиночком на дереві, є каное, в якому можуть поміститися дві фігурки. Це величезна кількість можливостей для гри, які сподобаються дітям.
    Достоинства:
    Вражаючий вибір мініфігурок, коли кожен знайде улюблених принцес. Під час збірки відчуття, що перебуваєш у якомусь фантастичному лісі. Незвичне, але дуже приємне поєднання кольорів. Вдала форма квітки для зіп лайну, завдяки чому фігурки не падають по дорозі.
    Недостатки:
    За повну ціну дорого, навіть враховуючи кількістю фігурок. Красива модель, але не зовсім підходить для конкретних персонажів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари