>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

578 шт.
0 шт.
35.2 × 6.6 × 18.9 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Відсвяткуйте 25-річчя випуску альбому Spiceworld, копій якого було продано більш ніж 20 мільйонів по всьому світу, зібравши набір LEGO “Spice Girls”. Саме в цей час гурт досяг піку своєї популярності і зайняв топи чартів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40548 було випущено у рамках серії LEGO Brick Headz. Він містить 578 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 16 років. Тематика набору – збірні моделі.

Особливості серії. Серія LEGO Brick Headz пропонує зібрати відомих персонажів у новому, трохи кумедному образі. Серед фігурок серії можна знайти мультяшок, супергероїв, тварин, знаменитостей і таке інше. Кожна з них має квадратну голову і таке ж тіло, але від цього лише миліша й більш пізнавана.

Історія гурту

Група Spice Girls була заснована в Лондоні у 1994 році. Після довгих кастингів та проблем з учасницями, до складу увійшли: Вікторія Адамс (Бекхем), Мелані Браун, Мелані Чісхолм, Емма Бантон та Джері Халліуелл. У 1996 році гурт отримав свою, тепер уже, всесвітньо-відому назву. Цього ж року дівчата випускають свій перший сингл, який стає хітом. У 1997 році виходить їхній альбом Spiceworld, після якого про них говорить увесь світ. Зі злетами і падіннями, популярністю та її відсутністю, група існує і до сьогодні.

Знаменитості з конструктора LEGO

У наборі LEGO 40548 можна зібрати всіх учасниць групи, які увійшли до її складу на самому початку. Основа кожної з них однакова – кубічне ядро ​​із зовнішніми унікальними деталями. Відмінною рисою серії Brick Headz є те, що всередині голови фігурок можна знайти рожевий блок розміром 2 на 2, який символізує мозок. Кожна з учасниць також має чорну деталь-основу, на якій її можна демонструвати. Час познайомитись ближче, тут є:

  1. Емма Бантон (Бейбі-Спайс). Вона носила такий одяг і укладала волосся, щоб підкреслити свою юну зовнішність, тому у варіанті конструктора у неї рожева літня сукня, а її світле волосся зібране в кіски;
  2. Мелані Браун (Скері-Спайс). На ній комбінезон із леопардовим принтом був під час виступу на Brit Awards, і з того часу він став її синонімом. Так що в наборі вона в ньому ж;
  3. Мелані Чісхолм (Спорті-Спайс). У перші дні існування групи Мелані Чісхолм часто можна було побачити у штанах спортивного костюма Adidas та укороченому топі. Тому тут на ній помаранчевий топ та блакитні штани. Волосся забрано у хвостик;
  4. Джері Халліуелл (Джинджер-Спайс). Дівчина одягла сукню, прикрашену прапором Великобританії на церемонію вручення нагород Brit Awards 1997 року, і з того часу вона стала культовим символом групи та часу. Тут вона в ній же;
  5. Вікторія Адамс (Пош-Спайс). Остання, але не менш важлива учасниця з'являється у чорній сукні та з чорним волоссям.

 

Додайте гостроти у своє життя, віддавши данину культовій жіночій групі та її учасницям із набором LEGO “Spice Girls”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2022
    Я була дуже схвильована, коли почула, що Lego створює набір Spice Girls, оскільки під їх пісні пройшли мої найкращі роки. Я звичайно не хочу сказати, що вже все промайнуло, але разом з тим раніше все було простіше та веселіше. Повертаючи до набору, збірка була досить простою та швидкою. Команда Lego виявилася досить креативною, втіливши деякі з найвідоміших образів дівчат у своєму стилі: Пош та її маленьке чорне плаття, Бейбі та її косички, Спорті та її спортивні штани, Джинджер та її культова сукня Юніон Джек, Скері та її вбрання з леопардовим принтом!
    Достоинства:
    Дизайни надзвичайно красиві та чітко створені пристрасним шанувальником. Кожен учасник гурту одягнений у своє найвідоміше вбрання. Я вважала, що Пош із такою кількістю чорного буде нудно будувати, але це не так. Але найбільше мене вразило волосся Мел Бі - дуже продумано розроблене. Для мене це була ніби подорож назад у мою юність.
    Недостатки:
    Моє єдине бажання, щоб взуття було детальніше. Особливо щоб Емма та Джері носили підбори.
  • 5.0

    1 вер, 2022
    Мені подобається цей набір, так здорово бачити, як Lego і Spice Girls об'єднуються заради того, щоб потішити фанатів! Кожна дівчина виглядає ідеально, з різними зачісками та платтями, які ті надягали у певні моменти кар’єри. Очевидно той, хто працював над створення набору, дійсно любить гурт та вклав у це душу. Маленька придирка: мені б хотілося, щоб було 5 мікрофонних стійок, але я просто дозамовила деталі, щоб зробити власні мікрофони.
    Достоинства:
    Кожну з дівчат можна одразу впізнати. Spice Girls працюють саме тому, що вони такі різні, кожна зі своїм характерним стилем і передбачуваною індивідуальністю. Загалом, яскраві виконавиці, зроблені у стилі серії. Мене дуже повеселило, що у кожної з них всередині голови є мозок, як би це не звучало))
    Недостатки:
    Вікторія має не дуже феєричний дизайн та виглядає трохи нудною, порівняно з іншими.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари