>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 138 шт.
0 шт.
40.4 × 5 × 37.8 cm
7+
0 шт.

Опис

Настав час творити, самостійно чи в компанії друзів. Дістаньте деталі із набору LEGO "Креативний проект: творимо разом", пофантазуйте, що ж Ви хотіли б побачити і вперед, відобразіть це на плитках LEGO.

Важливий момент! Ні в чому не обмежуйте себе.

Про набір

Набір LEGO 21226 випущено у 2021 році в рамках серії LEGO Art. Серії, кожен набір, з якої є шедевром і може бути повішений на стіну. У цьому наборі компанія пропонує слідувати інструкціям і зібрати невеликі картинки або великого космонавта або задіяти свою фантазію і створити щось унікальне.

У коробці Ви виявите: 4138 деталей, інструкцію для складання, 9 пластин (16 на 16 точок кожна), палітру кольорів, 2 підвісні елементи та роздільник деталей. У готовому вигляді картина досягне понад 40 на 40 сантиметрів.

Перед тим, як переступити до збирання, не зайвим буде розсортувати деталі за кольорами, щоб надалі було простіше. До того ж, так детальки не загубляться і зможуть спокійно чекати свого часу.

36 (+1) варіантів збирання

У наборі LEGO 21226 Ви знайдете буклет з інструкцією, в якій Вам покажуть, як створити 36 невеликих картинок. Серед них є:

  • LEGOсмайли;
  • тварини: динозавр, кіт, собака, єдиноріг;
  • предмети: кубок, футбольний м'яч, м'яч для регбі, баскетбольний м'яч, серце, ракета;
  • їжа: торт, авокадо, бургер, морозиво, суші, піца, кавун, банан, тако;
  • природа: гори, веселка, планета Земля, безлюдний острів;
  • різноманітні візерунки.

Ці маленькі малюнки можна поєднати між собою. Загалом можна демонструвати 9 таких плиток.

Але це не все! Фанати космічної тематики можуть випробувати свої сили, зібравши одну велику картину із класичним LEGO-космонавтом. Для довідки "Класичний космос" - це неофіційна підтема LEGO, набори якої виходили до 1987 року. Примітним у ній було те, що космонавти не мали рухомого забрала на шоломах, а також були виключно мирними дослідниками космосу. Тут один з таких космонавт зображений у білому костюмі з малюнком планети та ракети, що пролітає. Позаду – безкрайній космос.

До того ж не забувайте, Ви можете створити свої шедеври, використовуючи доступні детальки. І вже тут це може бути що завгодно: від улюбленого персонажа і до автопортрета.

Набір для всієї сім'ї

Увімкніть улюблений серіал, придумайте дизайн і неквапливо зберіть кілька картинок після важкого робочого дня. Покажіть набір LEGO "Креативний проект: творимо разом" друзям, коли вони прийдуть до Вас у гості та весело проведіть час, збираючи малюнки та розмовляючи про все на світі. Запропонуйте дітям (7+ років) приєднатися та відволічіть їх від сидіння в телефоні. Порівняйтеся, хто ж швидше закінчить картинку і цур, не піддаватися! Набір чудово розвиває дрібну моторику, посидючість та фантазію.

Після будь-якого такого варіанту об'єднайте картинки і розмістіть готову, вже велику картину у себе на стіні.

 

Набір чудово підійде будь-якій креативній людині, яка любить створювати щось нове або хоче залучити до цього процесу дітей.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари