>
В наявності
9699 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 383 шт.
0 шт.
55.5 × 13.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
11798 грн
11316 грн
+ =
14498 грн
13731 грн
+ =
16198 грн
15159 грн
+ =
11798 грн
11337 грн
+ =
17198 грн
15999 грн
+ =
10048 грн
9968 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Компанія LEGO кидає виклик одному з найвідоміших архітектурних чудес Парижа, крім Ейфелевої вежі, пропонуючи зібрати набір LEGO “Нотр-Дам-де-Парі” з однойменним католицьким храмом. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21061 був випущений в рамках серії LEGO Architecture. Він містить 4383 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO Architecture дає змогу повторити в мініатюрі найзнаменитіші шедеври архітектури, безліч з яких бачили не одну епохальну подію. Стильні збірки прикрасять будь-який інтер'єр. 

Збірка храму

Набір ЛЕГО 21061 примітний тим, що це перша модель храму, випущена після церкви в далекому 1958 році. Це кладе кінець політиці компанії не створювати моделі релігійних будівель і розширює число доступних наборів.

Основою для складання виступає чорна пластина, на яку укладаються сірі, чорні та білі плитки. Говорячи про справжню будівлю Собору Паризької Богоматері, її східна частина була завершена в 1182 році та слугувала діючою церквою, а будівництво решти частини тривало. У цій моделі насамперед створюється саме ця секція, що робить побудову історично точною. Після завершення будівництва правої секції до неї додається інша частина будівлі. Вона починається з колон і деталізується такими елементами, як арки, що відокремлюють центральну частину нефа від амбулаторій з кожного боку. Нарешті Собор Нотр-Дам-де-Парі з конструктора ЛЕГО закінчується чорним дахом, вежами і шпилем. 

Готовий приклад готичної французької архітектури

Коли збірка закінчена, розмір основи моделі становить 41 на 22 сантиметри, а висота шпиля - 33 сантиметри. Ряд дерев частково закриває південну сторону собору, як і в Парижі. Південна і північна стіни однакові й позначені дверним прорізом у трансепт, над яким розташований один із вітражів. Західний фасад будівлі - це той, з якого до неї можна підійти та увійти. Він має три дверні прорізи в арках різного дизайну. З іншого боку, дві дзвіниці з чорними арками. Над трьома арковими входами конуси являють собою ряд статуй. Свинцевий шпиль, знищений нещодавньою пожежею у 2019 році, височіє з центру даху, оточений статуями, що зображують 12 апостолів. Одна зі статуй, звернена до шпиля, зображує архітектора Ежена Віолле-ле-Дюка, одного з архітекторів Нотр-Дама, який дивиться на шпиль, тоді як інші статуї дивляться в бік Парижа.

Дах піднімається цілком, відкриваючи інтер'єр. З цього ракурсу можна розглянути ребристі склепіння, а також чорно-білу кахельну підлогу.

Незалежно від того, чи захоплюєтеся ви Парижем, історією, соборами або французькою готичною архітектурою, набір ЛЕГО “Нотр-Дам-де-Парі” зможе перенести вас до французької столиці кількох століть назад. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари