>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

547 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19 cm
16+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6898 грн
6416 грн
+ =
8998 грн
8243 грн
+ =
11298 грн
10259 грн
+ =
6898 грн
6416 грн
+ =
12998 грн
11687 грн
+ =
5148 грн
5068 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Опис конструктора
Побудуйте місто своєї мрії за допомогою сучасного і унікального конструктора LEGO Architecture 21051 Tokyo Skyline. За допомогою даної моделі ви зможете побудувати справжню японську столицю. Конструктор відмінно підійде тим, хто вже бував або хоче відвідати цей величезний мегаполіс. За допомогою конструктора ви зможете ближче познайомитися з Токіо або згадати приємні моменти, проведені в цьому місті. Набір складається з 547 деталей, що робить будівництво ще більш захоплюючим. Він розрахований для дорослих віком від 16 років, так як маленьким дітям його буде важко зібрати. Конструктор відмінно підходить для спільного відпочинку в колі друзів або знайомих і стане відмінним подарунком на будь-яке свято. Незважаючи на велику кількість деталей, його легко може зібрати навіть новачок в цій справі.

Переваги набору
Всі деталі конструктора LEGO Architecture 21051 Токіо максимально нагадують реальні будівлі. За допомогою цього набору ви зможете побудувати такі культові і знамениті будівлі як Токійська вежа, Mode Gakuen, Big Sight Tokyo, TOKYO SKYTREE, парк Chidorigafuchi та інші. Крім цього набір включає в себе спеціальну підставку із токійською табличкою. Збирати місто можна як самому, так і з друзями. Він відмінно підійде кожному і забезпечить яскраві емоції та незабутні відчуття. Всі деталі конструктора відповідають високим стандартам та є абсолютно безпечними. Вони відмінно взаємодіють як між собою, так і з іншими наборами ЛЕГО.

Про серію
LEGO Architecture - це унікальна серія конструкторів ЛЕГО, яка спеціально присвячена найвідомішим, красивим і унікальним містам світу. В будь-який момент ви можете відірватися від рутинних турбот, і розслабитись, збираючи улюблене місто. До того ж зібрані моделі міст відмінно впишуться в домашній інтер'єр, і будуть переносити вас в ту чи іншу частину світу при кожному погляді. При цьому конструктор не тільки дозволяє зібрати ціле місто, а й окремі його визначні пам'ятки, які повністю відповідають оригіналу.

Всі моделі ЛЕГО поставляються офіційним дилером, тому вони оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Architecture 21051 Токіо ви можете на нашому сайті з доставкою по всій території України.

  • 5.0

    20 лис, 2020
    Токио однозначно мой любимый набор в серии, но есть то, что мне не понравилось. На горе Фудзи есть небольшой зазор, который видно даже на коробке. Почему не смогли с этим что-то придумать не понимаю. Мне нравится гора на заднем плане, перекресток с неоновыми огнями и деревья сакуры. В целом впечатление портит лишь этот зазор. Надеюсь увидеть целый набор, посвященный Фудзи.
    Достоинства:
    Отличный набор с большим количеством деталей.
    Недостатки:
    Зазор на горе Фудзи. Отпадает верхушка красно-белой башни.
  • 5.0

    20 лис, 2020
    Сет является самымы ярким на сегодняшний день. Используется много классных штук. Больше всего понравилась Mode Gakuen. Доволен, что как стандартно для архитектуры здесь нет наклеек. Единственное - хотелось бы видеть больше деревьев сакуры. Я также купил набор Дубаи и теперь у меня есть вся серия Скайлайн. Надеюсь, в следующем году будут такие же крутые конструкторы.
    Достоинства:
    Детализированный набор, который не стыдно поставить на полку. Нет наклеек. Соблюдены масштабы.
    Недостатки:
    Можно было бы добавить сакуры.
  • 5.0

    13 жов, 2020
    Серию LEGO Architecture собираю уже почти полгода и не могу остановиться. У меня уже целая коллекция (Париж, Дубай, Статуя Свободы, Нью-Йорк и т.д., не буду все перечислять) и теперь еще и Токио. Собирать вообще несложно, потому что все делаю по детализированным схемам и по порядку. Конечно времени на сборку уходит уйма, но зато время пролетает очень круто! Я даже стеллаж купила для архитектурных шедевров и решила создать канал на ютубе. Буду детям и взрослым показывать, как лучше всего собирать набор, чтобы не нужно было ничего переделывать. На фото видно, какой у меня получился реалистичный город! Прямо смотрю и глаз радуется!
    Достоинства:
    Крутая коллекция, как и все из этой серии.
    Недостатки:
    не нашла.
    • 19 лис, 2020
      Не знаю, позволяют ли это правила сайта, но мне было бы интересно посмотреть на ваш канал. Могли бы оставить название или ссылку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари