>
Уточнити наявність у постачальника
5099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 022 шт.
0 шт.
38.2 × 11.8 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Любите подорожувати? Ви поціновувач архітектури? Подорожували Індією та бачили Тадж-Махал? Можливо, мрієте його побачити на власні очі? Якщо на всі питання у вас тільки стверджувальна відповідь, тоді набір LEGO Architecture Тадж-Махал (21056) саме для вас.

Побудуйте зменшену копію Тадж-Махала — одного з семи чудес світу, власними руками. Даний набір — це вже друга версія монумента у виконанні LEGO, перша була випущена в 2008 році під артикулом 10189 з кількістю деталей в 618 штук. Нова міні-копія мавзолея і пам'ятки архітектури складається з 2022 деталей LEGO.

А ви знали, що..?

Монумент розміщений на південному березі річки Ямуна в індійському місті Агра. На його будівництво пішло 22 роки, був задуманий як мавзолей для дружини імператора моголів.

Про Тадж-Махал з кубиків LEGO і його особливості

  • На збірку конструктора LEGO Architecture Тадж-Махал (21056) ви, звичайно, витратите не 22 роки, але весь той час, що ви приділите конструюванню сьомого дива світу, ви запам'ятаєте, як час проведений із задоволенням.
  • Наповнена реалістичними деталями з використанням цікавих елементів і технік конструювання, модель монумента з кубиків LEGO сподобається кожному шанувальнику і цінителю архітектури.
  • Для початку варто побудувати з кубиків LEGO міцну основу розміром 30х30 см. Як і всі моделі серії Architecture, основа має чорну рамку з назвою архітектурного об'єкта набору (в даному наборі це Taj Mahal).
  • Далі кілька рядів кубиків, щоб сформувати "мармурову" основу для монумента. У центральній частині розміщені надгробні плити імператора і його дружини у вигляді двох білих елементів конструктора.
  • Наступним етапом буде розміщення близько 200 невеликих біло-коричневих плиток LEGO навколо основи монумента. Це досить скрупульозна робота, але вона точно того варта. Результат буде приголомшливим.
  • Основна частина мавзолею збирається окремо і складається з восьми, зібраних заздалегідь, частин. Створюючи легендарну восьмигранну форму Тадж-Махала.
  • Центральний купол можна зняти, щоб побачити інтер'єр монумента, а саме — надгробні плити імператора і його дружини. Чотири маленьких деталізованих купола оточують центральний купол по всьому периметру.
  • На кожному кутку основи продумані чотири мінарети, вони конструюються з використанням круглих кубиків LEGO і кубиків LEGO з осьовими роз'ємами.
  • Вам сподобається приголомшлива загальна площа готової моделі 56 см, висотою в 20 см, шириною в 23 см, глибиною в 23 см.

Центральний купол можна зняти, щоб побачити інтер'єр монумента, а саме — надгробні плити імператора і його дружини.

Чотири маленьких деталізованих купола оточують центральний купол по всьому периметру.

Надгробні плити імператора і його дружини.

Насолоджуйтесь перлиною світової архітектури — храмом Тадж-Махал з кубиків LEGO.

Колекційний подарунок LEGO Architecture

Зберіть з кубиків LEGO чудове прояв вічного кохання — чудову колекційну високоякісну модель Тадж-Махала. Розпочніть відтворення найвідомішої споруди в історії людства власноруч.

Набір стане прекрасним подарунком для будь-якого шанувальника конструювання, поціновувача індійської культури, мандрівника або архітектора.

Подаруйте модель Тадж-Махала своїй другій половинці в знак символу вічної любові. Міні-версія монумента займе гідне місце в будь-якому інтер'єрі і завжди буде привертати багато уваги.

Що в коробці? 2022 деталі, покрокова ілюстрована інструкція, яка дозволить і новачкові сміливо зібрати колекційну модель, буклет з історією архітектурної пам'ятки.

Пам'ятайте минуле, помічайте сьогодення і створюйте майбутнє архітектури разом з LEGO Architecture.

Купити колекційний конструктор LEGO Architecture Тадж-Махал (21056) ви зможете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    9 лис, 2022
    Цей набір чудовий! Я не знаю, чи ця частина заснована на справжньому Тадж-Махалі, але мені сподобалися яскраві помаранчеві, сині та зелені елементи інтер’єру. Певним чином вони не давали конструкції бути монотонною. Основа цього набору набагато міцніша, ніж будь-який з інших моїх архітектурних наборів. Готова модель має знімний дах для доступу до деталей всередині. Зараз навіть є інструмент для розділення блоків, тому не потрібно дряпати нігті та мучити пальці у спробах роз’єднати деякі деталі.
    Достоинства:
    Рівень деталізації та продуманості моделі такого невеликого масштабу (відносно невеликого). Навіть з кожною повторюваною секцією можна бачити, як дизайн і деталі об’єднуються. Всередині кольоровий дизайн, який контрастує з спокійним зовнішнім виглядом.
    Недостатки:
    Шкода, що деякі деталізовані частини приховані і тому здаються непотрібними. Можна було б додати внутрішній двір Тадж-Махала.
  • 5.0

    9 лис, 2022
    Я знав, що це буде неймовірний досвід будівництва з самого початку! Це зайняло у мене приблизно 6-7 годин загалом, щоб завершити, проте я не поспішав. Та й куди поспішати, коли можна насолодитись усіма складними деталями та продуманими техніками їх поєднання. Момент, який мене трохи засмутив - повторювані кроки. Я розумію, що це дзеркальна будівля, проте все ж їх можна було трохи урізноманітнити. Готова модель мені нагадує шахову дошку, тому може сподобатись не тільки фанатам архітектури.
    Достоинства:
    Точно відтворення визначної архітектурної споруди. Рівень деталізації здивував мене - велика увага приділяється навіть незначним частинам. Невеликий розмір цього набору, він такий милий і ідеальний для демонстрації на полиці.
    Недостатки:
    Повторення у кроках збірки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари