>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

501 шт.
0 шт.
25.7 × 4.4 × 18.8 cm
12+
0 шт.
4.7

Опис

Розгляньте сліпучий Лас-Вегас через призму унікальної інтерпретації LEGO Architecture!

Друзі, ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO Architecture з новинкою другої половини 2018 року - LEGO Architecture Лас-Вегас (21047). Даний конструктор можна вважати ексклюзивним та раритетним. Пропонуємо вам зменшену копію цього світового центру розваг, де кожна деталь уособлює азарт і блиск цього неймовірного міста. Лас-Вегас, символ веселощів, оживає в 501 деталі набору, який дозволяє вам відтворити кілька культових готелів, включаючи "Белладжіо", "Луксор", "Анкор" та вежу "Стратосфера". Ці будівлі об'єднані в одному з наймальовничіших районів міста – пішохідний Фрімонт-стріт у Даунтауні.

Про набір

Демонстраційний конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас (21047) складається з 501 кубика ЛЕГО, покрокової ілюстрованої інструкції та призначений для дітей віком від 12 років.

У наборі ви знайдете унікальні деталі різних відтінків, покликані максимально точно відтворити оригінальні архітектурні шедеври. Зберіть цю дивовижну композицію на спеціальній LEGO-платформі, на якій сяє напис англійською мовою, надаючи особливий шарм набору.

Даний набір LEGO - це не просто конструктор, а подорож у світ розкоші та архітектурної пишності. У відомій чорній коробці з фірмовим дизайном ви знайдете не тільки деталі, а й докладну брошуру з описом, інструкціями та фотографіями оригінальних споруд.

Пориньте у хвилюючий світ LEGO Architecture самі або подаруйте цей колекційний набір поціновувачам архітектурного мистецтва!

Подорож до Лас-Вегасу разом з LEGO

Вирушайте у захоплюючу подорож до архітектурної віртуальності Лас-Вегаса з унікальним конструктором LEGO 21047. Цей колекційний набір є справжнім путівником по відомим точках на Лас-Вегас-Стріт та за його межами, представляючи розкіш цього міста жартів та розваг.

Від готелю Белладжіо з його величними фонтанами до магії Люксор Готелю, відважної Стратосферної вежі до неповторної пішохідної алеї Фремонт – кожна деталь цього набору оживляє дух ЛЕГО Лас-Вегаса. Зберіть цей конструктор і дайте своєму будинку або офісу штрих азарту та стилю. Ця модель створена для тих, хто поділяє любов до подорожей, архітектурної культури, історії та дизайну. Повністю реалістична та захоплююча збірна модель, вона покликана стати не просто конструктором, а джерелом натхнення та візуального путівника у світі блиску та різноманітності Лас-Вегаса.

Коротко про серію LEGO Architecture

Серія конструктора LEGO Architecture є унікальними наборами, натхненими знаковими архітектурними спорудами з різних куточків світу. Від Ейфелевої вежі до Сіднейської опери ці конструктори дозволяють вам відтворити мініатюрні моделі відомих будівель з високим ступенем деталізації. Кожен набір у серії надає цікавий погляд на архітектурну спадщину та приносить задоволення у процесі збирання.

 

Придбати колекційний конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас (21047) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 4.0

    19 лис, 2020
    Изначально я как-то пропустил этот набор в серии Скайлайн, но по итогу решил все таки взять. Как всегда, стильный черный цвет, который прибавляет немного люксовости. Не смотря на то, что все здания выглядят хорошо, настоящая звезда - Белладжио. Умный дизайн, все проработано. Были проблемы с Луксором, пришлось переставлять части. Не смотря на эти траблы, набор выглядит потрясно.
    Достоинства:
    Крутой набор, мне не хватило только какой-то знаковой минифигурки.
    Недостатки:
    По сравнению с другими наборами серии, гораздо меньше деталек. Проблемы со сбором Луксора.
    • 20 лис, 2020
      Не смотря на эту дороговизну, черный цвет инструкции затрудняет сборку. Не всегда понятно что это за деталь.
  • 5.0

    22 гру, 2018
    Сыну очень симпатизирует архитектура Лас-Вегаса, он с восхищением по телевизору наблюдал за красивыми оригинальными постройками, которые привлекают туристов со всего мира, на Николая от нас с мужем получил этот набор в подарок, теперь и сам смог дома сложить миниатюрные копии этих известных сооружений. Есть легендарный Белладжио, который больше всего сыну нравится, также высокая Стратосферная башня, аллея Фремонт, отель Люксор. Собираются они на маленькой черной подставке с соответствующей подписью, очень неплохо выполнена детализация, крепится все надежно. Ребенок доволен, а мне приятно, что он оценил наш подарок.
    • 19 лис, 2020
      ДА! Набор полностью соответствует оригинальным зданиям, как и вся серия. Мне понравился.
    • 6 жов, 2020
      LEGO Architecture развивает образное мышление, поверьте, у Вашего ребенка не будет в дальнейшем проблем с геометрией и черчением.
  • 5.0

    16 гру, 2018
    Ребенок с самого малого проявляет интерес к возведению различных сооружений, я решила, что набор "Великая китайская стена" должен ему понравится, в виду его масштабности. Попала в самую точку, сын с первых минут знакомства с новым конструктором принялся складывать фрагмент известной стены, получилось это у него достаточно быстро, теперь же играет минифигурками из предыдущих своих наборов, садя их на башню и придумывая различные сюжеты игр. То оборону держит от вымышленных завоевателей, то просто в качестве декорации она у него стоит. Плотно все детали становятся на свои места, хорошее качество, за это люблю конструкторы Lego. Также для меня, как для матери, важно, что игра с конструктором хорошо развивает его воображение, мелкую моторику и усидчивость. Вот теперь к предстоящим праздникам ему хочу еще какой-то конструктор подарить, этот https://constructors.com.ua/lego-architecture/las-vegas-21047 вроде ничего.
    • 20 лис, 2020
      Возможно вы ошиблись страничками. Но вроде этот отзыв больше на Китайскую стену, чем на Вегас.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари