>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

744 шт.
0 шт.
28.2 × 9.5 × 26.2 cm
12+
0 шт.
4.0

Опис

Цей унікальний колекційний набір обов'язково розбурхає уяву фанатів LEGO та поціновувачів сучасної архітектури. Представлений у мініатюрі комплекс чудових будівель відтворює знаменитий музей імені Соломона Гуггенхайма – символ культурного достатку, амбіцій та архітектурного пишноти.

Особливість цього музею в тому, що його головна будівля виглядає як приголомшливий перевернутий конус. Цей архітектурний шедевр американського мецената Соломона Гуггенхайма запрошує відвідувачів у дивовижну подорож. Лише піднявшись на ліфті на верхній поверх, вони починають свій шлях, спускаючись витонченою спіраллю і поринаючи у віртуозну симфонію мистецтва.

Цей набір не просто втілення LEGO-майстерності, а й геніального дизайну архітектурного твору. Занурюйтесь у світ Гуггенхайма, де кожна цеглинка несе в собі натхнення та велич сучасної архітектури.

Про набір

Ексклюзивний конструктор LEGO Architecture Музей Соломона Гуггенхейма (21035) складається з 744 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Призначений даний набір LEGO для дітей старше 12 років.

Втілення великого мистецтва стало можливим завдяки конструкторам LEGO! Збери мініатюрну версію знаменитого Музею Соломона Гуггенхайма в Нью-Йорку, створеного генієм Френка Ллойда Райта. Цей архітектурний твір, заслужено визнаний одним із вершинних здобутків 20 століття, тепер доступний у світі кубиків LEGO.

Рішення про будівництво цього музею було прийнято у далекому 1943 році, і з моменту свого відкриття у 1959 році воно стало символом сучасного мистецтва та архітектурної пишності. Невід'ємна частина його унікальності - гладкий бетонний фасад, вигнутий у формі перегорнутого зіккурату, ротонда та чудова восьмиповерхова вежа.

Збираючи цю LEGO-модель, погляд спрямує на деталі, що відтворюють вишукані лінії та вигини будівлі. Всі, починаючи від напису на фасаді, виконаному в тому ж шрифті, що й оригінал, до частини вулиці 5 Авеню, відомої як Музейна миля, з яскраво-жовтими таксі, надають цій моделі атмосфери справжності та величі. Відтворіть у своєму просторі історію архітектури, торкаючись великих шедеврів через кубики LEGO!

Про Соломона Гуггенхайма

Соломон Гуггенхайм (Solomon R. Guggenheim) був американським бізнесменом і меценатом, який народився 2 лютого 1861 року. Він став відомий своїм внеском у сферу мистецтва, особливо створення знаменитого музею Соломона Гуггенхайма в Нью-Йорку.

Соломон Гуггенхайм був засновником Guggenheim Brothers, фірми з видобутку міді та дорогоцінних металів. Він також брав активну участь у благодійності та підтримував мистецтво. Однак його справжня пристрасть до мистецтва виявилася у створенні музею Гуггенхайма. У 1937 році він заснував Solomon R. Guggenheim Foundation з метою сприяння та розвитку мистецтва сучасних течій. Знаменитий музей Соломона Гуггенхайма у Нью-Йорку було відкрито у 1959 році. Його архітектурний шедевр, розроблений Френком Ллойдом Райтом, сам по собі став іконою та привертає увагу не лише своєю колекцією сучасного мистецтва, а й своєю унікальною формою, що нагадує перевернутий конус.

Купити ексклюзивний набір LEGO Architecture Музей Соломона Гуггенхейма (21035) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 4.0

    16 жов, 2020
    Набор LEGO Architecture Музей Соломона Гуггенхейма хорош тем, что в нем переданы основные черты оригинального здания. Схожесть по архитектуре замечательная. В комплекте буклет с подробной инструкцией и описанием этой достопримечательности. Не понравилось, что цвета немного тускловатые, в оригинале музей по другому выглядит. У меня уже был набор из серии Architecture "Сан-Франциско" и там все намного красочнее и реалистичнее было. Так же хочу предупредить любителей экспериментировать с несколькими наборами о том, что этот набор как донор никуда не годится - не совсем удобно использовать детали для других строений из серии. Его главное предназначение это занять место на полке в собранном виде и радовать глаз.
    Достоинства:
    Схожесть с оригиналом. Подробная инструкция для комфортной сборки. Качество деталей хорошее.
    Недостатки:
    Цвета тусклые, некоторые компоненты выглядят из-за этого уродливо. Цена высоковата.
    • 23 лис, 2020
      Да, цвета здесь не слишком яркие. Но я лично взял набор из-за уникальности. Ну где еще фигурирует музей Соломона кроме этого набора? Я такого набора не видел.

Рекомендуємо подивитися ці товари