>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

551 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Найвеличніший об'єкт всесвітнього значення - Велика Китайська Стіна - тепер виконано і в ЛЕГО-форматі! Сет ЛЕГО 21041 - це невеликий відрізок Стіни, яка будувалася мільйоном людей протягом кількох сотень років - як до нашої ери, так і після. Основна мета цієї грандіозної споруди, що розтягнулася на 21196 кілометрів - захист Китаю від набігів кочівників і пролягала вона по вельми складній місцевості - рівнини, річкові долини, гірські ланцюги і ущелини. У наборі LEGO 21041 ми зможемо самостійно звести невеликий відрізок Великої Стіни - товсті стіни світло-піщаного кольору і дві сторожові вежі, які підносяться над ними. У наборі також присутній і природний рельєф - Стіна «підіймається» гірським схилом вгору, до першої вежі - і спускається в річкову долину до башти другої, поступово вирівнюючись. Темно-зелені деталі і прозорі тайли «річки» відмінно імітують природний ландшафт. Набір також забезпечений чорною пластиною - підставкою з іменною табличкою.

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Ребенок с самого малого проявляет интерес к возведению различных сооружений, я решила, что набор "Великая китайская стена" должен ему понравится, в виду его масштабности. Попала в самую точку, сын с первых минут знакомства с новым конструктором принялся складывать фрагмент известной стены, получилось это у него достаточно быстро, теперь же играет минифигурками из предыдущих своих наборов, садя их на башню и придумывая различные сюжеты игр. То оборону держит от вымышленных завоевателей, то просто в качестве декорации она у него стоит. Плотно все детали становятся на свои места, хорошее качество, за это люблю конструкторы Lego. Также для меня, как для матери, важно, что игра с конструктором хорошо развивает его воображение, мелкую моторику и усидчивость. Вот теперь к предстоящим праздникам ему хочу еще какой-то конструктор подарить, этот https://constructors.com.ua/lego-architecture/las-vegas-21047 вроде ничего.
    • 6 жов, 2020
      Я бы все посоветовала Вам этот LEGO Creator Городская площадь (10255). Думаю они будут сочитаться.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари