>
В наявності
699 грн
545 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

22 шт.
2 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
828 грн
654 грн
+ =
848 грн
671 грн
+ =
1058 грн
822 грн
+ =
1798 грн
1392 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Бджоли можуть бути не найзнайомішими комахами для дитини, як і процес отримання меду. Але в цьому і принадність набору LEGO "Догляд за бджолами й вуликами" - у можливості дізнатися щось нове про навколишній світ.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10419 був випущений в рамках серії LEGO Duplo. Він містить 22 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 2 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей, проблем із ними не виникне.

Мініфігурки власників пасіки

У наборі ЛЕГО 10419 бджолами займаються дівчина і маленький хлопчик. Це збільшені в розмірі фігурки, які можуть згинати ноги, тримати предмети в руках - блакитну лійку, і повертати голову.

  • дівчина. Вона одягнена у світлу кофту і джинсовий комбінезон, на кишені якого є принт бджоли з квіткою;
  • хлопчик. Маленький помічник має білий светр, блакитну жилетку та зелені штани. 

Процес отримання меду

У цьому наборі є можливість поверхнево ознайомиться з процесом отримання меду. Візуально це надруковано на одному з кубиків. Бджоли збирають пилок із квітів - приносять у вулик, а потім можна зібрати мед у банки. Для кожного з етапів передбачені свої збірки. 

Насамперед є самі бджоли. Вони жовті в чорну смужку і мають білі крила. Загалом у наборі 2 бджоли, які можна посадити на щось. Наступна частина - це фіолетова квітка, яка встановлена на коричневому кубику - землі. Саме на неї, наприклад, можна посадити бджолу. Далі в наборі є вулик. У нього коричнева основа, жовті стіни і червоний дах, на якому також може сидіти бджола. Усередині вулика напівпрозора жовта деталь із принтами бджіл, меду та сот. Також є окремий білий кубик із надрукованими банками зібраного меду.

Остання частина набору - салатова вантажна машина допомагає доставити мед на продаж. У неї обертаються колеса, а в кузов можна поставити кубик із банками меду. Особливість набору в тому, що 2 частини кузова можна легко зняти і перетворити на лавочку. Сидячи на ній, фігурки можуть милуватися квітами та бджолами, що пролітають повз.

Розкажіть дітям про необхідність піклуватися про рослини і тварин у наборі ЛЕГО "Догляд за бджолами й вуликами". І тоді природа віддячить у стократ, в даному випадку - баночками солодкого меду.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари