>
В наявності
689 грн
563 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

14 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Цікава новинка від компанії ЛЕГО - ігровий набір для ванної кімнати LEGO Duplo My First Bathtime fun "Веселе купання: Плаваючий потяг із тваринами" (10965) для малюків старше 18 місяців.

Веселі друзі

Урізноманітнюйте звичне купання вашого малюка, додайте забави та розваг разом з качечкою, бегемотиком та білим ведмедиком з набору LEGO Duplo 10965. Кожне звірятко радісно посміхається і тримає в лапках улюблені ласощі або улюблену іграшку. Подивіться на каченя - воно тримає шматок кавуна, прекрасний смаколик. Напевно, кавун - це улюблена ягода маленького каченяти. Білий ведмедик любить морозиво, саме цю смакоту ведмедик взяв із собою. А ось бегемотик вирішив взяти свій улюблений м'яч для спільних веселощів.

Плаваючий потяг

Троє звірят - найкращі друзі, вигадайте їм імена чи кумедні прізвиська. Кожен із них зайняв своє плавальне коло, у кожного звірятка плотик іншого кольору. Усі три кола кріпляться між собою закругленими гачками. За допомогою них малюк з легкістю зможе об'єднати кола в цілий плаваючий потяг висотою 11 см, шириною 46 см.

Кожне звірятко також може плавати і без плаваючого кола, але з ним набагато веселіше, правда ж?

Котре із звірят буде першим, хто буде машиністом плаваючого потяга? Вирішувати та вигадувати сюжет гри тільки вам. Створюйте свою унікальну гру при кожному купанні.

Як грати?

За допомогою простої ілюстрованої інструкції потрібно буде зібрати звірят, кожен з них складається з двох кубиків. Усього набір складається з 14 елементів ЛЕГО.

Також із двох частин складаються і плавальні кола. Зібравши всіх персонажів гри, наступним кроком буде розміщення плавальних кіл на воду. Переконавшись, що вони не тонуть, ваше маля з впевненістю може розміщувати звірят на плоти. І не перейматися, що хтось може потонути.

А далі тільки ваша фантазія та фантазія вашого малюка. Грайте та отримуйте нові враження разом. Розвивайте уяву та дрібну моторику рук із безмежними ігровими можливостями.

Особливості та сумісність з іншими наборами LEGO Duplo My First Bathtime fun

Ще в наборі передбачено зелене відерце та блакитна лійка у вигляді хмарки. За допомогою відерця можна викупати звірів, а з хмаринки зробити справжній дощ.

Серія LEGO Duplo My First Bathtime fun складається з трьох наборів, у кожному з них тварини плавають на плаваючих колах. Завдяки універсальним кріпленням, плавальні кола з усіх наборів можна скріпити між собою, об'єднавши всі серії у велику пригоду.

У серію наборів для ванни Bathtime fun від ЛЕГО входять:

  1. LEGO DUPLO My First Bathtime fun "Веселе купання: Плаваюча червона панда" (10964);
  2. LEGO DUPLO My First Bathtime fun "Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами" (10966);
  3. LEGO DUPLO My First Bathtime fun "Веселе купання: Плаваючий потяг із тваринами" (10965).

Всього в трьох наборах представлені звірятка (червона пандочка, левеня, бегемотик, білий ведмедик), рибка, молюсок (восьминіжок), пташки (каченя, фламінго).

Купити всі набори нової серії від ЛЕГО ви можете у нашому інтернет-магазині. Зробити замовлення ви можете на сайті самостійно або зателефонувати та замовити у оператора.

Догляд та гігієна елементів набору

Кожен елемент набору легко миється, плавальні кола роз'єднуються на дві частини та миються під проточною водою. Дотримуватися чистоти набору від купання до купання не складе ніяких труднощів, з цим чудово впорається малюк самостійно.

Ігровий практичний набір LEGO Duplo My First Bathing Fun: "Веселе купання: Плаваючий потяг із тваринами" (10965) стане гарним подарунком на будь-яке свято кожній дитині.

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Хто має дітей розуміє, що настає такий момент, коли маля хоче затягти іграшки у ванну і краще б вони були для цього підходящими. Моя донька (2 рочки) розпакувала цей набір лего, зібрала і відразу зрозуміла, що з ним можна в ванну, ледве вмовила почекати вечері. Подушечки не заповнюються водою та добре утримують тварин. При цьому вони можуть як плавати ланцюжком, так і бути окремо (як на фото). У нас то проблем з купанням немає, проте, можливо, комусь це допоможе полюбити процес.
    Достоинства:
    Добре що не перемудрили з тваринами та вони залишились впізнаваними для дітей. Деталі добре поєднуються, хоча у гарячій воді це зробити трішки важче. Після купання висихає доволі швидко, може за день, а то і менше. Функція плавати та розважати дитину працює на всі 100%.
    Недостатки:
    Я не помітила. Можливо, хтось інший відпише стосовно недоліків.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари