>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

З новим ігровим набором LEGO DUPLO Дикі тварини Африки (10971) малюку віком від 2 років відкриється цілий світ творчих ігор та важливі етапи розвитку. Відкриваючи коробку набору, малюк познайомиться з тваринами Африки – чарівним слоненятком і дитинчатою жирафа. Придумайте кожному з них ім'я або кумедне прізвисько. Окрім тварин, у наборі є рожева та зелена квітка, зелене дерево заввишки 8 см, невеликий водоспад (його необхідно буде скласти з трьох кубиків ЛЕГО) та складаний килимок із намальованою саванною для реалістичної гри.

Килимок виконаний з картону складається з трьох частин, розклавши і поставивши його на стіл вийде тривимірний ігровий простір із зображенням піску, водойми з рибками, камінням та дерев. Розміри килимка наступні: висота – 12 см, ширина – 17 см, глибина – 12 см. 

Таким чином, малюк, ніби вирушає у подорож до Африки, зустріне милих друзів, таких самих дітлахів, як і він сам.

Грай та розвивайся

Граючи з наборами ЛЕГО Дупло, ваше маля може самовиражатися, розвивати дрібну моторику рук, впевненість у собі, навички спілкування, уяву та фантазію, а такаж насолоджуватися нескінченною рольової грою з милими тваринами Африки. Маленькі дослідники савани отримають практичне задоволення, займаючись складанням потрібних елементів

Всі набори LEGO DUPLO створені у яскравих кольорах, з готовими та простими для розуміння ігровими сценаріями. Кожен набір наповнений яскравими персонажами та безліччю елементів для збору різноманітних простих конструкцій. Ігрові фігурки створені великих розмірів для зручного розміщення у маленьких дитячих руках. Все, щоб дати великий старт у житті вашому малюку.

Подаруйте дітям цей чудовий ігровий набір з африканськими тваринами на день народження або просто так, без приводу.

DUPLO-всесвіт

Які ще набори є, які споруди можна купити для малюка на 2 роки? – запитаєте ви. Вибір досить великий та розширений, тематика наборів різноманітна та цікава. Звертаємо вашу увагу на таку різноманітність конструкторів ЛЕГО Дупло. Купуючи різні набори, ви можете побудувати ціле ДУПЛО-місто з кубиків LEGO. Ознайомтеся із різноманітністю наборів на тему міста LEGO.

Міська інфраструктура представлена ​​такими конструкторами: міська площа, пекарня, піцерія, кав'ярня, парк розваг, модульний будинок, сімейний будинок, аеропорт, поліцейська дільниця, пожежне депо, залізничний міст та багато іншого.

Також передбачені ігрові набори за мотивами популярних кінофільмів та мультфільмів, наприклад:

  • "Холодне серце" (Disney Frozen);
  • "Міккі Маус" (Disney Junior Mickey);
  • "Тачки" (Disney Pixar Cars);
  • "Парк юрського періоду" (Jurassic World);
  • "Пригоди супергероїв" (Marvel Super Hero Adventures);
  • "Принцеси Дісней" (Disney Princess).

Стабільна якість

Ігрові набори LEGO DUPLO відповідають всім стандартам якості у галузі виробництва. Починаючи з 1969 року всі кубики ЛЕГО проходять низку важливих досліджень перед продажем, їх кидають з висоти, піддають нагріванню, намагаються роздавити, скрутити та багато іншого. Компанія ЛЕГО робить все, щоб проаналізувати та переконатися у якості свого продукту.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Як на мене і на мою дитину, то набір підійде і раніше 2 років. Брали сину на 1,5 роки. Звичайно, грається він під наглядом, хоча ніколи і не пробував всунути деталі в рот або облизати. Варто з самого початку пояснити, що так робити не можна і все буде добре. У наборі грати можна з яскраво-жовтою зеброю та сірим слоном. Вони доволі великі, особливо до дитячих ручок. Решта збірок також немаленькі і серед них дерево як їжа та скеля з водою. Гратися з усім цим можна окремо або розставляючи на так званому килимку.
    Достоинства:
    Не тільки цей набір, а і усі з серії чудово розважають дитину, хоча я і раджу наглядати. Слона, жирафа та решту збірок можна використовувати окремо, разом з іншими наборами серії або іграшками.
    Недостатки:
    Трошки б більшу збірку води, бо якось дивно - один камінчик і водичка.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Хоч ми і далекувато від Африки, але син знає, що таке слон та жирафа. Ми колись вже брали схожий набір з рибками та китами, а тут вирішили обрати щось з сухішого клімату. Ну що я можу сказати, як завжди класно. Магазин не підводить ні коли я замовляю щось з техніки, ні тут. Залишив заявку і через кілька годин забрав у кур’єра. Про сам набір враження позитивні. Він невеликий, складається з жирафи, слона, дерева та невеликої водойми. Зібрати легко - є інструкція, але і так все зрозуміло. Як бонус, є ігровий килимок із зображенням Савани.
    Достоинства:
    Великі фігурки тварин, правильні по пропорціям відносно одна одної. Дитина може грати, годуючи тварин та водячи їх попити. Слон може тримати хоботом рослинку. Хоча це очевидно, але зазначу, що жодної наліпки немає.
    Недостатки:
    Хотілося б на кілька деталей більше, а так все ок.

Рекомендуємо подивитися ці товари