>
В наявності
859 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

177 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не всім же любити котиків і песиків, деякі люди віддають перевагу більш диким тваринам. Головні герої набору LEGO “Водний літак для дослідження джунглів” саме такі, тому проводять свій день за пошуком і фотографуванням крокодилів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60425 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 177 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - повітряні польоти.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки дослідників джунглів

Шукати крокодилів у наборі ЛЕГО 60425 вирушають 2 мініфігурки:

  • чоловік. У наборі він представлений як пілот, на що вказує шолом із захисними окулярами. Також з одягу на ньому червона гавайська сорочка з білими квітами, коричнева куртка і світло-коричневі штани з кишенями. Як пілот, він має карту місцевості з відміченим місцем, де водяться крокодили та гайковий ключ; 
  • дівчина. Дослідниця одягнена в помаранчеву кофту, світло-коричневий жилет і сині штани. Вона в наборі відповідає за фотографування дикої природи, тож має камеру та компас. 

У болотистій місцевості проживають 3 крокодили - 2 з них дорослі, а 1 дитина. У наборі всі вони з'являються в нових кольорах. При чому дорослі особини можуть відкривати і закривати зубастий рот. Крім них, у набір додана зелена жаба.

На пошуки крокодилів

Перший пакет набору присвячений конструкції болота - місця проживання крокодилів. Вона складається з основи, кількох прозорих елементів - води, скелі у формі арки, пальмового листа, квітів і гілки дерева. Розмір крокодилів дає змогу їм поміщатися в арку зі скель. 

Друга і більша половина набору, яка збирається з двох пакетів - це водний літак. Він створюється з корпусу у формі човна. Поступово з усіх боків нарощуються його задня і передня частина, а також бічні стінки. Коли внутрішня конструкція готова, вона закривається гладкими пластинами. Спереду є невеликий пропелер, а бічні опори підтримують крила. Останнє, що збирається в наборі - це 2 поплавці, які імітують можливість сідати на воду. 

У літаку використовуються помаранчевий, синій і білий кольори. У ньому достатньо місця, щоб вмістити 2 мініфігурки одна за одною, знявши дах. Позаду них можна покласти карту та інші аксесуари. Також пілот може фіксуватися, утримуючись за одну опору - тим самим розігруючи лагодження літака. А фотограф може підшукувати відповідний ракурс, стоячи на його вершині - крилах. 

У наборі ЛЕГО “Водний літак для дослідження джунглів” пробудіть у собі дух дослідника, який цілий день мандрує джунглями, сподіваючись отримати заповітний кадр диких тварин у їхньому природному середовищі існування. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари