>
В наявності
729 грн
563 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

79 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1078 грн
832 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Засніжений скейт-парк - одне з місць, де присутність швидкої допомоги обов'язкова. Висока швидкість, слизький сніг, брак досвіду можуть легко змінити плани з катання на сноуборді на поїздку на швидкій. Чи станеться це в наборі LEGO "Карета швидкої допомоги й сноубордист", чи катання пройде без пригод, вирішувати можна самостійно.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60403 був випущений у рамках серії LEGO City. Він містить 79 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки в скейт-парку

У наборі ЛЕГО 60403 можна отримати 2 мініфігурки:

  1. лікарка швидкої допомоги. Вона одягнена в уніформу співробітників швидкої допомоги міста. Одяг містить яскраво-жовту куртку з бірюзовими верхом і рукавами, а також бірюзові штани. Принти куртки продовжуються і на спині;
  2. сноубордист. Хлопець має одяг за погодою, який складається з жовтої дутої куртки з чорною смужкою та бордових штанів. У нього є чорний шолом, який одягається замість деталі зачіски. Додаткові його аксесуари - це рожевий сноуборд і салатова камера, з'єднана із селфі-палкою.

Складання набору

Створення цього набору розділене на 2 частини, для яких використовуються окремі інструкції. Завдяки цьому, можна збирати як індивідуально, так і розділити процес з кимось.

Перша інструкція містить опис кроків для складання карети швидкої допомоги. У зв'язку з тим, що набір призначений для дітей від 4 років, то вона має велике цільне шасі бірюзового кольору. Уже самостійно потрібно сформувати кабіну, місце для пацієнта, капот, лобове скло, стінки, дах і наприкінці приробити 4 чорних колеса. У автомобіля частково відкрита кабіна водія, а також задня частина, що дає змогу легко отримати доступ в обидва місця. Позаду також зберігаються білі ноші, на випадок необхідності транспортувати потерпілого.

Друга половина - це засніжена рампа. Вона складається з сірої основи з поручнями та білої гірки, що внизу закінчується льодом. Порівняно з автомобілем, для складання рампи необхідно приблизно на дві третини менше кроків.

Рушайте в засніжений парк у наборі ЛЕГО "Карета швидкої допомоги й сноубордист", щоб випробувати сноуборд під наглядом чергової швидкої допомоги.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари