>
В наявності
729 грн
569 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

194 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1448 грн
1138 грн
+ =
1078 грн
838 грн
+ =
1468 грн
1146 грн
+ =
3328 грн
2623 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Жителі ЛЕГО-Сіті люблять смачно поїсти. А якщо їжа приїжджає до них, то відмовитися стає і зовсім неможливо. Переконайтеся в цьому самостійно в наборі LEGO "Вантажівка з гамбургерами".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60404 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 194 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Продавець і покупець

Набір ЛЕГО 60404 знайомить з досить логічними мініфігурками, виходячи з його тематики:

  1. продавець. Власниця вантажівки одягнена в білу сорочку, чорні штани і чорний фартух із зображенням палаючого бургера. Також у неї є червона кепка і низка аксесуарів, пов'язаних із приготуванням їжі, починаючи з виделки і закінчуючи кетчупом;
  2. покупець. Любитель смачного бургера має рожеву футболку з принтом чорної платівки, блакитну джинсову куртку та сині штани. За вухом у хлопця сірий слуховий апарат.

Бургери біля дому

Завдяки новаторській вантажівці, дівчина-продавець бургерів може переміщатися по всьому місту. Зібрати її необхідно за допомогою двох інструкцій, завдяки чому окремо вийде вантажівка і окремо - кіоск у вигляді бургера. Кіоск може бути як розміщений на машині, так і виставлений окремо. 

  • вантажівка. Перше складання починається з сірої основи вантажівки, яка поступово стає ширшою, деталізується фарами і зовнішніми пластинами з принтом вогню. Далі формується кабіна водія з жовтим кермом, лобовим склом і дахом, що легко знімається. Останній крок - приєднання 4 коліс;
  • кіоск. Перед тим, як перейти до складання кіоску, необхідно створити бургер. У ньому присутні всі необхідні компоненти: булочки, помідор, огірок, котлета і сир. Впоравшись, настає час зібрати кіоск. Він виконаний за аналогією з бургером, тому має коричневу основу, зелені, фіолетові, жовті та червоні деталі з боків і зверху також закритий заокругленим коричневим дахом. З одного боку розташовані двері, а з іншого є відкрите вікно і вивіска з палаючим бургером. Всередині є плита, касовий апарат і соуси.

Відчуйте себе в ролі мастер-шефа, який готує бургери або приміряйте роль жителя міста, що поспішає на перекус в наборі ЛЕГО "Вантажівка з гамбургерами".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари