>
В наявності
1369 грн
1058 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

307 шт.
4 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Воїни Імперіуму вирішили застати Зейна зненацька, коли він наодинці їхав на своєму автомобілі в наборі LEGO "Суперсила дракона Зейна автомобіль для перегонів спін-джитсу". Однак вони не врахували двох моментів. По-перше, поблизу перебуває Коул, готовий прийти на допомогу другу. По-друге, машина може перетворюватися на спіннер і збивати ворогів, використовуючи сили драконів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71791 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 307 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 7 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Протистояння ніндзя та Імперіуму

З чотирма доданими мініфігурками, набір ЛЕГО 71791 має великий вибір персонажів і різні сценарії для гри.

  1. Зейн - Титановий ніндзя. Герой одягнений у кімоно, яке поєднує білий і блакитний колір. На голові капюшон, який плавно спускається на плечі. Один вираз обличчя представляє злість, а другий - чорну маску;
  2. Коул - Чорний ніндзя. Він також має своє кімоно, проте з чорного та помаранчевого кольору. На голові аналогічний капюшон, як у Зейна. Голова двостороння, одне з облич якої урочисте, а друге в масці;
  3. Командир імперської гвардії - прислужник Лорда Раса. У нього велике червоне око, золота з додаванням чорного броня, чорний шолом і чорні наплічники;
  4. Мисливець імперського кігтя - переслідувач драконів. Фігурка має 4 ока, золоту броню, а також шолом із наплічниками.

Також у наборі присутній дроїд Імперіуму. Це невелика збірна фігурка, яка має рухливі руки-леза. 

Покатушки на автомобілі

Головною збіркою набору є автомобіль, який належить Зейну. Він виконаний у стилі гоночного і поєднує білі з блакитними деталі. У кабіні місце, розраховане на 1 мініфігурку Титанового ніндзі, а спереду закріплені золоті катани. Позаду встановлено мінімалістичний двигун, який схожий на джерело енергії Зейна. Основна ігрова функція набору також пов'язана з автомобілем. Це можливість піднімати колеса одним плавним рухом. Робиться це шляхом натискання на спойлер машини. Коли колеса піднімаються, в гру вступають ядра дракона, встановлені з боків. Вони дають змогу розкручувати автомобіль під час руху по підлозі. Повні розміри збірки досягають 6 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 12 завширшки. 

Невеликими додатковими збірками в наборі є підставки для воїнів Імперіуму. Вони не лише слугують основами, а й дають змогу фігуркам підлітати вгору під час битв.

Ситуація з гонитвою за енергетичними ядрами драконів загострюється. У наборі ЛЕГО "Суперсила дракона Зейна автомобіль для перегонів спін-джитсу" імперці вирішили перерізати шлях ніндзя. Не дайте їм цього зробити і залиште ворогів далеко позаду. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 лип, 2023
    Набір Lego, заснований на серіалі "Повстання драконів Ніндзяго", включає гоночний автомобіль, а також 4 фігурки. Гоночний автомобіль, що входить до цього набору, трохи складніший у збірці, ніж стандартні набори, це значною мірою пов'язано з великою кількістю спеціально виготовлених форм цеглинок. Автомобіль має функцію підняття коліс, обертання на ядрах дракона та задній спойлер, який рухається. Все це виглядає досить круто і надає машині унікального вигляду. Кожна з фігурок є вдалим доповненням до автомобіля, однак найбільше сину сподобався Зейн, все ж як власник транспортного засобу. А, ледь не забув, для імперців є спеціальні штуки, ніби для польоту, теж невеликі збірки і дроїд.
    Достоинства:
    Весь набір складається з золотого, чорного та білого кольору. Відносно рівно розподілені персонажі та можливості обох сторін. Функція обертання автомобіля - щось нове і доволі добре працює. Один з кращих наборів по Зейну, враховуючи усі його аспекти.
    Недостатки:
    Можна було додати бластери, або щось з функцією пострілу.
  • 5.0

    11 лип, 2023
    Концепція набору справді класна, так само і передісторія зі сферами. Коли з'явилися зображення нових наборів серії, здавалося, що цей легко не помітити - але ви робите це на свій страх і ризик. Останній транспортний засіб Зейна може бути одним з найкращих. Це стильний автомобіль для ніндзя льоду, який може ковзати. Тож, основною ігровою особливістю є можливість піднімати колеса однією плавною функцією та використовувати ядра дракона для дрейфу автомобіля по підлозі. Окрім цього, доступні флаєри, дроїд та 4 мініфігурки. Усі дизайни мініфігурок мають складний друк, хоча жоден не є ексклюзивним для цього набору.
    Достоинства:
    Це акуратний і справді гарний автомобіль. Гарний вибір мініфігурок за таку ціну. Більше транспортних засобів імперії, ніж у інших наборах, які часто включають лиш фігурки.
    Недостатки:
    Іноді задні шини зачіплюються за підлогу і руйнують функцію.

Рекомендуємо подивитися ці товари