>
В наявності
349 грн
272 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

«Поки нам є за що боротися, ніндзя будуть потрібні людям. І ми будемо готові! - Кай

Дракони - хороші друзі ніндзя і зручний вид транспорту для битв, але через свої розміри та особливості, як хвилі вогню, що вивергаються, вони не рішення для всіх життєвих ситуацій. Саме тому ніндзя не відмовляються і від автомобілів. Отримайте один із прикладів такої машини в наборі LEGO "Гоночний автомобіль ніндзя Кая EVO”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71780 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 94 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 6 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздатності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Водій автомобіля - Червоний ніндзя

Невеликий набір ЛЕГО 71780 має лише 1 мініфігурку, зате яку. Це один з найзнаменитіших і найвідоміших ніндзя - Кай. Як і у багатьох із команди, його шлях розпочався непросто. Його батьки зникли, а Кай, як старший, повинен був взяти на себе обов'язки з управління кузнею і виховання сестри. Пізніше він був врятований Майстром Ву під час нападу скелетів і став на шлях ніндзя, успадкувавши від батька стихію вогню.

Зовнішній вигляд мініфігурки з набору ґрунтується на його біографії, тому використовуються переважно червоні кольори. Кай одягнений у кімоно, на торсі якого починається жовтий вогонь і закінчується на ногах. Руки при цьому жовті. На голові у ніндзя червона маска із жовтою пов'язкою. Під нею можна роздивитись зосереджений вираз обличчя зі шрамом на лівій брові. Як і належить бійцю, Кай має зброю - 2 золоті катани, які під час їзди можна помістити в машину.

Позашляховик або гоночний автомобіль

Життя ніндзя сповнене пригод. Один день вони мчать швидкісною трасою, а другий мають долати токсичні болота. Найкращим рішенням для такого способу життя є можливість переробляти свій автомобіль, щоб пристосувати до різних умов. Незалежно від того, який варіант Ви хочете зібрати, почати потрібно однаково. В обох варіаціях збирається однаковий корпус, який поєднує жовті та червоні деталі. Усередині кабіна на 1 мініфігурку і потрапити до неї Кай може шляхом відкриття скляного даху. Фішка зміни полягає у переставленні різними сторонами коліс, а також додаванні спойлера. Колеса більш відкритою стороною – це гоночний автомобіль, закритою – позашляховик. Швидкісну складову також може підкреслити встановлений жовтий спойлер.

Настав час вирушити на пошуки нових вражень та битв у компанії Кая та його золотих катан у наборі ЛЕГО “Гоночний автомобіль ніндзя Кая EVO”. Швидкість та прохідність гарантовані.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2023
    Мені вже давно подобається всесвіт Ніндзяго і я передивився майже усі сезони, тому і вирішив нарешті придбати хоча б 1 набір. Вразив він мене своїм розміром за відносно низьку ціну. У наборі є два варіанти збору цього комплекту, від яких майже повністю залежить кінцевий результат (всюдихід та автомобіль для перегонів). Як і у багатьох наборах цієї серії, у комплекті є мініфігурка Кая та його зброя, котру можна прикріпити до автомобіля. Набір доволі простий у складанні, але цікавий у готовому вигляді і гарно виглядає на поличці.
    Достоинства:
    Повністю герметична конструкція кабіни виглядає дійсно закінченою. Лише замінивши колеса можливо перетворити спорткар у всюдихід. Цікава кольорова гамма. Спойлер ніби зроблений з золотої зброї.
    Недостатки:
    Наявність наліпок, деякі з яких явно непотрібні.

Рекомендуємо подивитися ці товари