>
В наявності
829 грн
641 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

103 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

У той час, як поєднані світи потроху починають розпадатися, на допомогу традиційно приходять ніндзя. Вони мають роздобути енергетичні сфери драконів і втримати разом світи. Однак проти цього виступає влада Імперіуму - одного зі світів, що існує за рахунок енергії драконів і будує плани підкорити собі всіх. З одним із їхніх представників Каю доведеться зіткнутися в наборі LEGO "Автомобільна й байкова битва Кая і Раса".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71789 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 103 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 4 роки. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурки Кая і Раса

Протистояння в наборі ЛЕГО 71789 розгорається між Каєм і Расом, які представляють протиборчі сторони у мультсеріалі "Ніндзяго: Повстання драконів". 

  1. Кай - Майстер Вогню і Червоний ніндзя. Його одяг відповідає його особистості. Тому на хлопцеві червоне кімоно з жовтими відмітинами, а також червоний капюшон, що переходить у наплічники. Задирливе обличчя можна змінити на чорну маску;
  2. Рас - мисливець на драконів, що носить титул лорда. Персонаж має спеціальну чорну голову, яка відображає його екранний зовнішній вигляд. Також він має жовту луску та червоне кімоно.

Для обох мініфігурок набором передбачена зброя. Частина закріплена на транспортних засобах, а другу частину вони тримають у руках. Завдяки цьому Кай і Рас можуть як битися на своїх транспортних засобах, так і почати битву з використанням зброї. 

Битва за блискавку

Як випливає з назви набору, він містить 2 основні компоненти - це машина Кая і мотоцикл Раса. Автомобіль ніндзі є найбільшим із транспортних засобів із головою дракона спереду, місцем для мініфігурки, масивними колесами та функцією налаштування задньої частини - такого собі хвоста дракона. Мотоцикл Раса має 3 колеса і належить Імперіуму. Він чорного кольору, з доданими турбінами та місцем для 1 мініфігурки. Якщо на автомобілі леза встановлені на хвості, то в мотоцикла вони спереду. Компанію транспортним засобам у наборі становить невелика святиня зі встановленою блакитною блискавкою - бажаним артефактом для обох сторін. Щоб виграти битву, Каю або Расу необхідно підібратися досить близько і схопити блискавку. Також є маленькі збірки вогників на підставках. 

Виграйте першу невелику, проте таку важливу битву в наборі ЛЕГО "Автомобільна й байкова битва Кая і Раса". Для цього Ви повинні допомогти Каю раніше дістатися до дорогоцінної блакитної блискавки, тим самим збільшивши шанси в майбутньому роздобути сфери драконів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    Набір для битви на мотоциклах! Я вражений тим, як Lego прогресує з роками і навіть у невеликих наборах демонструє відмінне розуміння технік! Ми пройшли довгий шлях з тих пір, коли ми складали пару шматочків разом, щоб зробити квадратну площину і до таких наборів як зараз. Набір включає автомобіль-дракон Кая, всюдихід Роса, блакитну блискавку в тримачі для дисплея та 2 елементи полум'я, щоб діти могли розіграти захопливий екшн з телесеріалу. До набору входять Кай із золотим мечем та Лорд Рас із золотим молотом. Кожна фігурка яскраво розфарбована, привертає увагу і має відмінну деталізацію.
    Достоинства:
    Інструкції дуже прості, зрозумілі і не містять багато кроків одночасно. Використовується багато кольорів. У транспортних засобах є місце, куди можна помістити персонажа, а також складні мечі. 2 персонажі екіпіровані та одягнені, як у серіалі.
    Недостатки:
    Бачу тенденцію додавати у набори різні маленькі вогники, але не бачу у цьому сенсу.

Рекомендуємо подивитися ці товари