>
В наявності
349 грн
272 грн
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
498 грн
398 грн
+

LEGO NINJAGO Konrad (njo328)

269 грн
226 грн
=
618 грн
498 грн
+ =
848 грн
692 грн
+ =
398 грн
314 грн
+ =
748 грн
608 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З набором LEGO “Крижаний мотоцикл Зейна” можна зануритися в події мультсеріалу “Ніндзяго: Повстання драконів”. Однак його головним героєм стає не якийсь із стихійних драконів, а ніндзя Зейн, що поспішає на пошуки пригод на мотоциклі.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71816 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 84 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Ніндзя Зейн

Невеликий набір ЛЕГО 71816 містить 1 мініфігурку. Нею став майстер Льоду і Титановий ніндзя - Зейн у турнірному образі. На відміну від інших ніндзя, він був створений доктором Джульєном і навчений всім базовим навичкам, а вже потім його знайшов Майстер Ву. Незважаючи на спроби Зейна здаватися звичайним підлітком, він все ж наполовину дроїд. Через це він має сріблястий колір тіла і таке ж сріблясте волосся. Очі - блакитні цяточки і також на обличчі є відмітини робота. Саме обличчя розлючене. Половину голови закриває біла пов'язка. З одягу Зейн одягнений у біле кімоно. Воно у своїй основі має принт луски та сірі краї. На одній із пов'язок алфавітом ніндзяго написано, що це Майстер Льоду. На спині великий дракон. Зі зброї у ніндзі дві золоті катани. 

Крижаний мотоцикл

Засобом пересування, а також зброєю Зейна в цьому наборі є мотоцикл. Він складається з основної частини, переважно в білому кольорі, до якої згодом кріпиться досить велика кількість деталей. Спереду є деталь із символом Зейна й осколками льоду. За нею розміщене чорне кермо. Ще трохи далі - місце, на якому ніндзя може стояти, а якщо нахилиться вперед, то дотягнеться до керма. Також він може показувати різні трюки, утримуючись на мотоциклі лише руками за кермо. Катани, які Зейн тримає в руках, можна закріпити позаду. З боків від мотоцикла встановлені, спрямовані вперед, мечі. Два з них - це сірі катани, а ще два - великі осколки льоду. Транспортний засіб сягає розмірів у 6 сантиметрів заввишки, 18 завдовжки та 6 завширшки.

Він має кілька ключових функцій, які пов'язані між собою. Заднє колесо має підвіску. Натискаючи на задню частину мотоцикла, він просідатиме вниз, а паралельно висунуться крижані леза в режимі атаки. Нарешті - логічна функція для кожного мотоцикла, його колеса обертаються, тим самим даючи змогу долати відстань і перешкоди. 

Відчуйте себе ніндзя в наборі ЛЕГО “Крижаний мотоцикл Зейна”, який модифікує свій мотоцикл за допомогою своєї ж стихії, додаючи йому величезні крижини, стрибає на нього і мчить розрізати ворогів навпіл. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари