>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

646 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
10+
0 шт.
4.5

Опис

Збери мотоцикл власними руками
Зустрічайте новий й захоплюючий набір LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R. Цей конструктор приємно порадує шанувальників мотоциклів, та надасть можливість самому зібрати легендарну модель Ducati Panigale V4 R. Конструктор є точною копією мотоцикла й повторює його навіть в найдрібніших деталях. Це перша модель за всю Історію ЛЕГО Технік, яка обладнана коробкою передач. Тепер з мотоциклом буде набагато цікавіше грати. Неможливо обійти стороною й інші приємні особливості мотоцикла, такі як рульове керування, передню й задню підвіску та дискові гальма.


Особливості конструктора
Конструктор ЛЕГО Технік 42107 Ducati Panigale V4 R буде цікавий як дітям, так і дорослим. Він складається з 646 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З деталей збирається точна копія мотоцикла з підніжкою, вихлопною трубою, вітровим склом, панеллю приладів та іншими особливостями. Ну і, звичайно ж, неможливо обійти стороною стильне червоне забарвлення, яка захоплює подих при кожному погляді. Мотоцикл дарує широкі можливості для розваги та приємно прикрасить домашній інтер'єр.


Про серію
Серія LEGO Technic була вперше представлена ​​ще в далекому 1977 році, й з того часу не перестає радувати своїх шанувальників. Конструктор відмінно підходить як для гри наодинці, так и разом з друзями. Крім цього, під час гри, він розвіває такі якості, як логіка, дрібна моторика рук й фантазія. Набори цієї серії будуть цікаві і дорослим і дітям. Кожна модель має свої реалістичні функції, як наприклад рульове керування чи двері які відкриваються, що робить гру ще більш захоплюючою.

Купити оригінальний й сертифікований конструктор LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R можна, оформивши заявку на нашому сайті. Ми з радістю вас проконсультуємо та оперативно доставимо набір.

 

  • 5.0

    9 жов, 2020
    Сразу с братом собирали из серии LEGO Technic комбайн Mini CLAAS XERION на 130 деталей, потом рискнули и собрали Драгстер (там уже 225 деталей) и недавно закончили сборку Ducati Panigale V4 R (тут уже 646 деталей). С каждым разом собираем все легче и проще. Собранный мотоцикл смотрится очень реалистично, особенно если смотреть на него издалека, тогда вообще не видно соединения между деталями. Родители сразу недопонимали наше увлечение, а сейчас считают, что это даже неплохо. Денег много уходит на конструктор, но на пиво и похождения по компьютерным клубам уходило бы больше. Нам с братом нравится, хотим собрать всю коллекцию Technic, а потом перейдем на другую.
    Достоинства:
    Качественный конструктор, понятные и поэтапные схемы сборки, дизайн приближенный к реалистичному.
    Недостатки:
    Цена и много времени уходит на сборку.
  • 3.0

    9 жов, 2020
    Честно, не понимаю такого хайпа вокруг этого мотоцикла. Как по мне, он конкретно недоработанный. За такую цену, ну такое себе...Да, детальный мотоцикл, но столько недостатков. В жизни мотоцикл далеко не такой красный, как на видео или фото. Опора немного хлипенькая, модель частенько падает. Корпус в раёне сидушки какой-то дырявый. И это не понятное недо-стекло, ну к чему оно. Ни в коем случае не отговариваю покупать, просто хочу чтоб понимали, что не все так гладко. В моём понимании это на троечку.
    Достоинства:
    Задумка действительно крутая, плюс-минус детальный мотоцикл.
    Недостатки:
    Недостатки перечислены в самом комментарии.
  • 5.0

    15 лют, 2022
    Часто лего завищує ціну, але ця модель коштує своїх грошей. Так, на мотоподкаті стоїть трохи невпевнено, недопрацьоване сидіння, мутне скло, деякі деталі кріпляться на одному піні, але по-факту, до будь-якого набору можна придратися. Для мене це найкраща модель лего-мотоциклу, хто б що не казав, порівняйте з тим же 3354 або 42007. До речі, здалеку він мені нагадує набір 8420. В цьому круті гальмівні диски, підвіска на обох колесах, наявність коробки передач - круто ж. Набір мені особисто сподобався, сподіваюсь з наступними моделями вони не опустять планку.
    Достоинства:
    До всього згаданого у коментарі ще додам, що у наборі безліч наліпок.
    Недостатки:
    Перерахував вище.
  • 5.0

    9 жов, 2020
    Являюсь давним фанатом именно серии мотоциклов, поэтому сказать про этот набор есть что. Во-первых, здесь аж 646 деталей, что больше чем в любой другой моделе. Ярко красный цвет идеально подходит, например по моему мнению модель 42036 не была такой удачной. Колесо, которое подвешено только с одной стороны, амортизаторы под золото, огромные тормозные диски, есть даже расширительные бачки. Зеркал нету, мотоцикл создан как под гоночный, но для движения по городу. Зато есть пластиковое стекло, которое по-моему, сделано не очень, могли бы придумать что-то получше. По размеру такой же, как и пустой внутри 42036, хотя не понятно как они запихнули сюда моторы и коробку передач, при этом оставив такой же размер. Боковые красные части снимаются. Слева - рычаг для переключения скоростей. Более подробно описывать не буду, купите - сами посмотрите, что выполнен мотоцикл более чем детально. Я просто в восторге, он лучший в коллекции. Будет круто смотреться на любом рабочем месте.
    Достоинства:
    Детальная проработка, вплоть до рабочей подвески. Возможность кастомизации.
    Недостатки:
    Не понравилось переднее а-ля стекло, выполненное из такого же материала, как делаются лего паруса.
    • 9 жов, 2020
      Вы столько всего написали, что я даже не вижу смысла создавать отдельный комментарий) Полностью согласен, что мотоцикл топовый. Просто немного дополню список особенностей, которые меня впечатлили. Значит, здесь реализован механизм шагового переключения. когда передачи включаются четко. Разнообразие красных панелей, появилась даже идея немного помешать их с набором 42036, уже упомянутым выше. Как я понял, амортизаторы специальные, для мотоцикла, потому что какие-то они мне слишком длинные для прочей техники. Покрышка как на 8420, если я не ошибаюсь, достаточно широкая, в старые модели не подойдет. Но все же с Харлеем не сравниться, раза в 2 шире.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари