>
В наявності
1999 грн
1653 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

267 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6198 грн
5181 грн
+ =
6798 грн
5685 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючий світ пригод з іграшкою, яка перетворює звичайне проведення часу в пригоду! Представляємо вам неймовірну іграшку - ніндзя-позашляховик-баггі-машина, спеціально розроблену для маленьких фанів екшн-шоу NINJAGO Dragons Rising! Ця дивовижна іграшка занурить ваших дітей у захоплюючі битви другого сезону телешоу, де вони зможуть керувати іграшковим позашляховиком ніндзя під командуванням вмілої та хороброї Аріни.

Уявіть собі: ви ведете свого героя через небезпечні території, мчитеся на жовтому баггі "Аріна" з колесами, що рухаються, готові до зустрічі з будь-яким викликом. І ви не самотні – адже поряд з вами вірні супутники: фігурка малюка Рію та 4 мініфігурки NINJAGO. Кожен персонаж має свій унікальний набір навичок і зброї, готової до битви. Але це ще не все! Ваша пригода тільки починається, адже лінійка іграшок-ніндзя LEGO NINJAGO настільки різноманітна, що навіть найсміливіші фантазії знайдуть, чим зайнятися. Роботи, дракони, храми – все це чекає на вас, щоб розкрити нові грані вашої уяви.

І пам'ятайте, що кожен ігровий набір ніндзя можна створити самостійно за допомогою безкоштовної мобільної програми LEGO Builder. Так що навіть якщо ви думаєте, що бачили все, на вас чекає ще безліч дивовижних відкриттів і пригод!

Про набір

Ігровий набір LEGO NINJAGO Баггі-позашляховик ніндзя Арін (71811) складається з 267 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

Пориньте в захоплюючий світ Ніндзяго з цим унікальним ігровим набором для збирання автомобіля.

Off-Road Buggy не просто іграшка, це справжній коктейль із функцій:

  • рухомі колеса;
  • підвіска;
  • кабіна, що відкривається, з місцем для двох мініфігурок;
  • 2 кулемети з 6 шипами для стрілянини і величезний гачок - все це тільки початок ваших пригод.

Боріться на боці добра з чотирма персонажами NINJAGO: Аріною та Альпіністом Коулом, що борються з Синдером, воїном з пазурами у вовчій масці, і, звичайно ж, не забудьте про вірного супутника - дракончика малюка Рію.

Не менш важливі аксесуари для зброї, які роблять вашого героя ще могутнішим: альпініст Коул та Аріна озброєні альпіністським гаком та мечем катана, а Сіндер готовий до битви за допомогою свого меча.

Даний ігровий набір - це справжня пригода, яка подарує задоволення як від збирання, так і від гри. Ідеальний подарунок на день народження для всіх, хто любить історії про ніндзя та мріє про великі пригоди!

Дозвольте вашим дітям відчути адреналін та веселощі, втілюючи власні ідеї та стратегії у захоплюючих ігрових сценаріях! У світі Ніндзяго воїни вступають у захоплюючі битви, і в цьому світі немає місця нудним моментам!

Купити ігровий набір LEGO NINJAGO Баггі-позашляховик ніндзя Арін (71811) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Об’єктивно не можу назвати цей набір найкращим у серії, але взяв його для племінника і йому сподобалось. Під кінець вечора встигли скласти частину, а далі він вже завершив самостійно. Головне, що у ньому складається - потужний баггі Арін, за допомогою якого ніндзя мають перемогти воїна у вовчій масці. Крім вже зазначених персонажів є ще Сіндер, Коул і увага (!) - малесенький дракончик Рію. Загалом набір гарний і є декілька речей, які можна порухати у баггі або змінити, хоча він не має чогось феноменального.
    Достоинства:
    Баггі з рухомими частинами і у гарному кольорі. Наявність гаків, які фігурують у наборах, які вийшли нещодавно. Якісні, деталізовані мініфігурки з аксессуарами та зброєю. Малесенький дракон Рію.
    Недостатки:
    Набір гарний, але немає чогось визначного або унікального.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Набір ЛЕГО 71811 "Баггі Ніндзяго" - це цікавий конструктор, який припаде до душі юним шанувальникам ніндзя і стане окрасою дитячої кімнати. Він містить 267 деталей, з яких можна зібрати потужний баггі з золотими крюками. У ньому може сидіти мініфігурка, відкриватися лобове скло, а також можуть стріляти шутери. Набір також включає 4 мініфігурки: Коула, Арін, Сіндера, воїна-вовка і зброю. Хтось з них може сидіти всередині, як було сказано, а решті доведеться добиратися своїма двома.
    Достоинства:
    Синьо-жовтий баггі с такими собі крилами і гаками. Невелика кількість деталей, що робить набір доступним для дітей. Можливість розіграти різні сюжети з нового мультсеріалу. Наявність 4 мініфігурок як на невеликий набір.
    Недостатки:
    Збірка досить швидка, годинами сидіти не вийде.

Рекомендуємо подивитися ці товари