>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Гарний двоколірний байк готовий підкорювати нові переможні висоти і встановлювати нові рекорди швидкості. Порівняно невелика кількість деталей мотоцикла окупається спортивним дизайном і великими колесами, здатними подолати будь-яке бездоріжжя. У наборі також є рідкісний в наборах Technic трамплін для відмінного розгону і невеликого "зависання" мотоцикла в повітрі. Природно, що при наявності інших деталей LEGO можна влаштувати додаткову смугу перешкод для швидкого двоколісного «залізного коня».

  • 5.0

    15 січ, 2019
    Купував конструктор Lego Technic "Мотоцикл для трюків для сина. Дуже сподобалося, що висока якість виготовлення і самого конструктора дозволяє зробити повноцінну іграшку, яка не розвалюється в руках. Збирається конструктор в 2 варіантах - навантажувач на гусеничному ходу і очищувач снігу. Рекомендую всім, у кого є вдома допитливий хлопчина. Моя дитина просто в захваті!
  • 5.0

    14 лис, 2018
    Бюджетна модель, хороший дизайн, дуже бадьорий мотор, трамплін з картону в комплекті. Є з цієї ж серії синій баггі, брати потрібно відразу 2 моделі, з них зможете потім зібрати єдиного монстра. Найцікавіше для дітей зібрати обидві моделі і потім врізатися один в одного, лоб в лоб, хто встоїть, той і переможець. Як не дивно, пройшло вже кілька місяців, а модель не розібрано на запчастини, як інші Лего, використовується як іграшка - мотоцикл, загалом, інерційний двигун має значення, він дуже хороший і потужний.

Рекомендуємо подивитися ці товари