>
Передзамовлення
2099 грн
1626 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

905 шт.
0 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Bugatti Bolide - це автомобіль вартістю 4 мільйони доларів, розроблений для гоночної траси в кількості всього 40 екземплярів. Він оснащений 16-циліндровим двигуном W16, що розганяється до 500 км/год за 20 секунд. Прокачані характеристики та стильний зовнішній вигляд роблять автомобіль бажаним для багатьох. Проте високий цінник робить покупку справжньої такої машини практично неможливою, зате зібрати своїми руками ліцензійну модель у наборі LEGO “Bugatti Bolide” - без проблем.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42151 був у рамках серії LEGO Technic. Він містить 905 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Автомобіль із конструктора ЛЕГО

Для складання автомобіля, набір ЛЕГО 42151 пропонує 905 деталей, посортованих на 4 пакетики. Вони перетворюються з гори елементів на автомобіль за допомогою інструкції та додавання кількох наклейок. Складання традиційно починається із сірої серцевини, яку поступово починають оточувати зовнішні деталі. Для відтворення оригінальних форм машини використовуються нові елементи панелі. Автомобіль також воскрешає особливий дизайн коліс у жовтому кольорі, перегукуючись із жовто-чорною кольоровою гамою набору. На диво, така комбінація зустрічається вкрай рідко в наборах конструктора ЛЕГО. Готова модель має довжину близько 30 сантиметрів та ширину 12 сантиметрів, що відповідає приблизному масштабу 1:16. Після завершення складання, можна відкрити останні сторінки друкованої інструкції та порівняти, наскільки модель схожа на оригінальний автомобіль.

Традиційно для серії, даний набір не обійшовся без функцій, які роблять цікавою не тільки збірку, але й подальшу гру з дослідженням механік. Протестувати деякі з них можна відразу на етапі збирання. Отже, перше - це те, що двигун W16 відтворений з використанням центрального розподільчого валу, з'єднаного із задньою віссю, та 16 довгих осей, які хитаються вгору та вниз при штовханні автомобіля. Крім цього реалізовано керування передніми колесами за допомогою шестерні на верхній частині даху та двері, які відчиняються, відкриваючи внутрішню панель приладів і кермо.

Зберіть і виставте для демонстрації стильний набір ЛЕГО “Bugatti Bolide”, який крім свого зовнішнього вигляду, також радує фанатів спортивних автомобілів доданими функціями робочого двигуна, відкриваючихся дверей і поворотів передніх коліс.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 січ, 2024
    коли з'явиться в наявності?
    • 17 січ, 2024
      Доброго дня! Орієнтовна дата поставки - 24.01. Можливо, набір буде в нас навіть раніше😉 Можете залишити передзамовлення на сайті і тоді гарантовано не пропустите. Дайте знати, якщо з цим потрібна допомога.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари