>
Передзамовлення
779 грн
602 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

217 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1398 грн
1122 грн
+ =
6278 грн
5222 грн
+ =
14278 грн
11672 грн
+ =
1828 грн
1410 грн
+ =
9078 грн
7076 грн
+ =
12278 грн
10262 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Монстр-траки – автомобілі з високою прохідністю та потужним двигуном. За майже 50 років існування, автомобілі такого типу встигли стати символом сили. Зберіть один із монстр-траків у наборі LEGO “Monster Jam™ Dragon™”, який, крім внутрішньої сили, демонструє також суворий зовнішній вигляд. А як бонус можна отримати альтернативну модель баггі-крокодила.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42149 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 217 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Дракон vs крокодил

Якщо поцікавитись у людей, хто переможе у сутичці між драконом та крокодилом, думки можуть розділитися. Все залежить від місцевості, можливостей та інших аспектів. Але навіщо когось вибирати, якщо можна отримати відразу двох бійців, як у наборі ЛЕГО 42149. Усередині коробки можна виявити деталі, щоб скласти один із автомобілів, а коли набридне - переробити його в іншого звіра. Отже, у наборі такі машини:

  • монстр-трак у стилі дракона (модель №1);
  • баггі у вигляді крокодила (модель №2).

За рахунок одних і тих же деталей, що використовуються, автомобілі мають загальне - комбінацію із зеленого і чорного кольору, а також безліч зубів. Також фішка набору – доданий пружинний механізм. Це означає, що можна відтягнути автомобіль назад і вперед він поїде самостійно, долаючи перешкоди і розганяючись до високої швидкості. Відмінності в свою чергу пов'язані з дизайном машин і їх схожості з тваринами. Дракон більш щільний і має вогняні наклейки поряд з безліччю іклів, а крокодил витягнутий вперед, хоча також не позбавлений гострих зубів.

LEGO Building Instructions – незамінний помічник під час складання

Навіть найменші набори серії ЛЕГО Технік можуть виявитися оманливими. Серія має спеціальні деталі, а також просунуті техніки складання. І якщо Ви або Ваша дитина збираєте такий набір вперше, то з'являються шанси заплутатися і не дійти до потрібного результату. Щоб цього не сталося, достатньо завантажити на телефон або планшет офіційну програму LEGO Building Instructions. Її особливість у тому, що в ній можна знайти інструкції до всіх наборів ЛЕГО. І не просто фотографії кроків збірок, а тривимірні моделі, які наочно демонструють якусь деталь і куди ставити.

Спопеліть ворогів на арені, розсікаючи на монстр-траку, стилізованому під дракона або ж покусайте опонентам шини, катаючись на баггі-крокодилі в наборі ЛЕГО “Monster Jam™ Dragon™. Величезне задоволення під час кожного розгону та трюку гарантовано.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари