>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

413 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Карнаж не спить і цього разу він навіть перевершив сам себе в наборі LEGO "Marvel Краулер Венома", сконструювавши жахливу машину і заразивши Залізну Людину. Станьте однією командою з Людиною-павуком і подолайте лиходія.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76163 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 413 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв зі злодіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Лиходії та герої

Традиційно для наборів серії тут відбувається зіткнення добра зі злом і представлені фігурки тому підтвердження. У цьому наборі є:

  • Карнаж (позаземний симбіонт та суперлиходій). Він яскраво-червоного кольору із чорними лініями-судинами. Очі білі, а рот як проріз. Також фігурка має потужну зброю;
  • Залізна Людина = Залізний Веном (заражений симбіонтом Залізна Людина). У фігурці поєднуються як деталі Залізної Людини, так і Венома: чорна голова, залишки броні та половина білого павука;
  • Людина-павук (супергерой). Він носить червоний костюм із синіми вставками та чорним павуком на торсі. На голові червона маска з білими трикутниками-очима.

Як бачите, перевага вже на боці Венома і це ми ще не перейшли до головної частини – його потужного Краулера.

Краулер проти баггі

У наборі LEGO 76163 Ви виявите 2 транспортні засоби, перший з яких належить Веному і є механічним роботом - павуком, який називається Краулером. Хоча зовні він більше схожий на скорпіона, аніж на павука. Як і належить транспорту Венома, він виконаний у чорному та білому кольорі і має відкриту пащу з червоним язиком та безліччю зубів. Усі 8 ніг є рухливими, а хвіст ззаду оснащений шипометом і стріляє маленькими круглими деталями по ворогах. У довжину Краулер сягає 24 сантиметри і має 2 місця для сидіння: для Карнажа та Залізного Венома.

Другий транспортний засіб даного набору належить Людині-павуку і це баггі, виконаний у кольорах супергероя, тобто в червоному та синьому. Також є яскраво-жовті фари, що виділяються. Усередині цієї невеликої машини знайдеться місце для 1 мініфігурки, а також немає даху для швидкого катапультування на місце битви. У довжину цей автомобіль сягає 10 сантиметрів. Але незважаючи на невеликий розмір, він також може завдати лиходіям, адже оснащений двома шипометами з боків, які також стріляють маленькими детальками.

 

Доведіть, що перемога все ще на стороні добра і не дивлячись на явну перевагу протилежної сторони, разом з Людиною-павуком, бийтесь з Веномом і Карнажем у наборі LEGO “Marvel Краулер Венома”, щоб врятувати друга - Залізну Людину та принести мир у місто.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари