>
В наявності
7499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 901 шт.
6 шт.
58.2 × 37.8 × 8.7 cm
14+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед вами великий набір LEGO — LEGO Super Heroes Корабель Вартових галактики (76193). Даний космічний корабель стане відмінним подарунком прихильнику фільмів і коміксів Marvel, а також любителю моделювати і будувати від 14 років.

За допомогою 1901 яскравої деталі LEGO ви можете зібрати дивовижний колекційний космічний корабель під назвою Бенатар. Новий космічний корабель Вартових Галактики переданий з безпрецедентною точністю і з легкістю може конкурувати з космічними кораблями серії LEGO Star Wars.

Набір LEGO Super Heroes Корабель Вартових галактики (76193) входить в число колекційних наборів "THE INFINITY SAGA". Збирайте всі колекційні набори і насолоджуйтеся реалістичними моделями з кубиків LEGO за сюжетами кіностудії Marvel.

Мініфігурки в наборі

  • Зоряний Лорд одягнений в темно-червоний костюм, має два вирази обличчя: веселий і сердитий. Озброєний двома космічними бластерами.
  • Тор одягнений в чорну екіпіровку і в червону тканинну мантію, яка виглядає велично. Бог грому володіє двома виразами обличчя: усміхненим і з білими від своєї сили очима. В руках тримає свій новий потужний молот — Штормбрейк.
  • Мисливець за головами і мандрівник Ракета одягнений в сірий захисний костюм, дуже мило посміхається, але він не такий вже сентиментальний. Будьте з ним обережні. Володіє надпотужним зброєю.
  • Деревоподібний розумний напарник Ракети — Грут, виглядає приголомшливо. Він привітно посміхається і, здається, радий вас бачити. Хоч вимовити може тільки одну фразу: "Я є Грут!", але інтонацією він може передати свій настрій. Під час спільної служби його навчився розуміти тільки Ракета.
  • Богомолиця, або Мантіс, — комахоподібна істота жіночої статі з двома антенами на голові, володіє чудовим талантом емпатії. За допомогою дотиків відчуває почуття і емоції людини. Одягнена Мантіс в зелену екіпіровку і чорні рукавички. Володіє двома виразами обличчя: одне з посмішкою, а інше — це розлючене, зле обличчя.
  • Читаурі — солдат армії Таноса, на голові — золотий шолом, а складні візерунки прикрашають його тіло, що в точності відповідає зовнішності екранного лиходія. Озброєний потужним жовтим бластером.

Величний Бенатар

Присутність в наборі мініфігурки Тора підтверджує, що космічний корабель з кубиків LEGO є ідентичним до космічного судна Вартових Галактики в кінофільмі "Месники: Фінал".

Колекційна модель космічного корабля виглядає ефектно, представлена ​​точною копією екранного літального апарату. Встановлюється на спеціальну елегантну підставку з поворотним помостом, завдяки йому корабель можна повертати навколо своєї осі, що прекрасно підходить для демонстрації моделі. Під будь-яким кутом судно виглядає однаково вражаюче.

Розмах крил корабля досить великий і досягає 59 см.

На кабіні Бенатара поєднані помаранчеві і світло-блакитні елементи LEGO, що в точності відповідає колірній гамі оригінального корабля. При відкритті кабіни можна потрапити в салон, де передбачено два місця для мініфігурок.

Дах складається з двох знімних секцій, при знятті яких відкривається доступ до фюзеляжу. Закруглений вхід виглядає автентично, а світло-фіолетова завіса створює красиве рожеве освітлення всередині корабля — ця непомітна, на перший погляд, деталь реалістично скопійована з екранного Бенатара. На стінах передбачені спеціальні тримачі для зберігання зброї.

За допомогою наклейок, що йдуть в комплекті, навколо входу в кабіну пілота розміщені панелі, де транслюється поточна інформація про систему управління та стан космічного корабля, а на квадратному екрані зображений портрет Гамори, Зоряний Лорд дуже за нею сумує, після нищівного "клацання" Таноса.

Навпроти дисплея комп'ютера розміщена нестандартна кавова машина, для економії місця вона вмонтована в стіну. Всі ці моменти продумані спеціально, щоб в салоні корабля могли розміщуватися мініфігурки. Для кожної з них передбачено своє місце. Розмістіть мініфігурки набору в салоні космічного корабля на свій розсуд, закрийте люк кабіни пілотів і вперед, до нових пригод.

Що в коробці? 1901 деталь, 6 мініфігурок, ілюстрована інструкція по збірці, наклейки для деталізації.

Колекція "THE INFINITY SAGA"

Поспішаємо вас порадувати, даний набір не єдиний представник підсерії. Розширити ігрові можливості, урізноманітнити ігровий сюжет вам також допоможуть і інші набори за мотивами популярної саги:

  • Залізна Людина: Залізний торговець сіє хаос (76190);
  • Рукавиця нескінченності (76191);
  • Месники: Завершення. Вирішальна битва (76192);
  • Флаєр-дракон Чорної Пантери (76186);
  • Сутичка Капітана Америки й "Гідри" (76189).

Купити набір ЛЕГО Super Heroes Корабель Вартових (76193) та інші набори ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    4 сер, 2021
    Бенетар - это второй корабль стражей после того, как Милано был разрушен во втором фильме (им действительно нужно было иметь корабль побольше, чтобы столько стражей поместилось). Это действительно фантастическая сборка, намного лучше, чем Милано, который у меня тоже есть. Подставка также является отличным дополнением, она действительно прочная и позволяет отображать корабль наилучшим образом (вы можете повернуть ее на 360 градусов). Как уже упоминали другие, единственные две возможные проблемы - это, во-первых, интерьер, который, я согласен, невелик, но я действительно не понимаю, какой еще вариант мог бы быть. Им все же удалось уместить такие красивые детали, как кофеварка. И во-вторых, мини-фигурки, где у вас есть Читаури, но отсутствуют ключевые стражи, такие как Дракс и Гамора.
    Достоинства:
    Отличная копия корабля из фильма и минифигурки очень хорошо детализированы. Например, у Звездного лорда есть два выражения.
    Недостатки:
    Интерьер небогат. Читаури вместо Дракса и Гаморы.
    • 4 сер, 2021
      Здравствуйте. Если Вас заинтересует, то остальных стражников можно получить в наборах 76021, 76081 и 76107.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Дуже гарне відображення Бенатара з фільму Стражі Галактики. Очевидно, що він більше призначений для демонстрації, ніж для гри. Інтер'єр детальний, але тісний і важкодоступний. Крила трохі ненадійні, хоча якщо брати акуратно, то все ок. Виставковий стенд дозволяє нахиляти корабель під різними кутами, що дає цікаві можливості. На будівельному рівні це крутий набір, який не завдасть труднощів при складанні. Наклейок небагато, тому і вони не завдадуть клопоту. Дуже гарний набір для любителів марвела або космічних кораблів.
    Достоинства:
    Мініфігурки дійсно хороші, більш світлий колір Грут дозволяє роздивитись більше деталей. Конструкція та дизайн дивовижні, включаючи інтер'єр.
    Недостатки:
    Всередині лише 2 кімнати. Мало підійде для гри.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Весь опыт взаимодействия с этим корабле был приятным. Кажется это один из самых удачных дизайнов за последнее время. К тому же, корабль довольно точно повторяет экранный вариант. Большинство минифигурок превосходны - особенно новый Звездный Лорд, Ракета и Грут, и новый торс у Мантиса хорош. Новый Тор - приятное дополнение, хотя и не строго необходимое. Читаури действительно не нужен. Было бы лучше включить либо Гамору, либо Небулу, а также Дракса. Если придиратся, то да было бы неплохо, если бы внутреннее пространство было больше. Да, на задней панели нет спасательной капсулы, но меня это мало заботит. Я вижу крутой конечный результат и мне этого достаточно.
    Достоинства:
    Корабль довольно детален и похож на оригинальный. Новые минифигурки и торсы. Подставка для демонстрации.
    Недостатки:
    Читаури лишний. Мало пространства внутри.
  • 4.0

    4 сер, 2021
    Когда я заказывал этот набор, я не проверял, насколько большим будет этот корабль, поэтому для меня было неожиданностью увидеть, что у него приличный размер, и это просто фантастический экспонат. Подставка и возможность поворачивать корабль обеспечивают большую универсальность при демонстрации. Оранжевый и серый цвета просто отлично смотрятся вместе. Корабль очень крепкий и достаточно тяжелый. Мне очень понравилось строить этот набор, в нем есть отличные техники.
    Достоинства:
    Количество деталей. Небольшой, но наполненный интерьер. Огромный размер корабля.
    Недостатки:
    Выбор минифигурок. Действительно ли Читаури такой важный? Нет информационной таблички.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Вау, вау, вау! Я большой поклонник Марвел и у меня давно были планы на этот корабль. На это у меня ушли целые выходные, но не осуждайте, я собираю такого масштабов сборку впервые. Инструкции были в порядке, как новичку, мне пришлось прочитать их несколько раз, чтобы полностью понять, что мне нужно сделать. После завершения он кажется довольно прочным, хотя я бы не рекомендовал с ним играть, это определенно скорее декоративный. Мне нравится, что на корабле были маленькие персонажи, и их не нужно было покупать отдельно!
    Достоинства:
    Хотите что-то масштабное, корабль для вас. С этим набором ваша коллекция минифиг пополнится еще 6. Красиво выглядит на дисплее.
    Недостатки:
    Не знаю, выдержит ли он активные игры. В любом случае, я брал набор не для этого.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Когда это прибыло, коробка выглядела привлекательно с ярким изображением готовой модели. Внутри детали были в нескольких пакетах с буклетом, которому было легко следовать. В собранном виде модель выглядит очень внушительно и может стоять без опоры, хотя поначалу я в этом сомневался. Я рекомендую это тем, у кого есть опыт работы с моделями такого размера.
    Достоинства:
    Корабль получается огромным. Сборка практически не повторяется, хоть он и симметричный. Рыжий цвет круто смотрится.
    Недостатки:
    Может быть сложно собрать.
    • 4 сер, 2021
      Понятно, что могут быть проблемки с набором. Указано ведь, что 14+.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари