>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

63 шт.
3 шт.
15 × 3 × 25 cm
6+
0 шт.

Опис

Ігровий набір мініфігурок LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) - це захоплюючий ігровий набір LEGO, який дозволяє вам втілити в життя епічні битви між супергероєм Бетменом та його небезпечними ворогами - Пінгвіном та красунею Харлі Квін.

Набір включає ретельно розроблені мініфігурки, які відмінно передають характери і деталі персонажів із всесвіту DC Comics.

Вирушайте у дивовижну пригоду разом з Бетменом та його архі ворогами у цьому захоплюючому наборі LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453).

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) складається з 63 елементів ЛЕГО, інструкції зі складання та ігрових аксесуарів.

Міні-конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

До складу набору входять такі мініфігурки:

  • Бетмен - ікона справедливості та захисник Готема;
  • Харлі Квін - ексцентрична і шалена злочинниця;
  • а також Пінгвін - хитромудрий геніальний злочинець з незвичайним стилем та зловісними планами.

Бетмен представлений у своєму традиційному сіро-чорному костюмі з жовтим логотипом кажана на грудях, чорною мантією та таємничою маскою. Він озброєний своїм відомим бетарангом і готовий дати відсіч кожному лиходію.

Пінгвін, підступний ворог Бетмена, натхненний птахом-пінгвіном, зображений у своєму унікальному чорному фраку з фіолетовими штанами і в чорному циліндрі на голові. На правому оці лиходія детально промальовано монокль – кругле оптичне скло для одного ока.

Харлі Квін одягнена у своє відоме клоунське божевільне чорно-червоне вбрання і озброєна кувалдою. Її яскравий макіяж та зачіска, веселий зовнішній вигляд надають ігровому набору додаткову енергію та шарм.

Конструктор LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) також містить унікальні аксесуари та елементи, які допоможуть вам відтворити знакові моменти з коміксів та фільмів про Бетмена. Ви зможете створити неймовірні сцени з використанням включених у набір аксесуарів, таких як гармата з кулями та вибухівкою, човен-качечка Пінгвіна, різнокольоровий молот Харлі Квін.

Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) пропонує захоплююче ігрове середовище, де ви можете боротися за справедливість разом з Бетменом або грати на стороні лиходіїв та створювати свої власні зловісні плани. Можливості для взаємодії та уяви не обмежені, і ви можете створити свої власні історії, залучаючись до захоплюючих битв та пригод, в яких герої та лиходії борються за контроль над Готем-сіті.

Збираючи цей набір, ви не тільки отримаєте задоволення від конструювання та гри, але й розвинете свої навички побудови та уяву. Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) стане чудовим доповненням до вашої колекції LEGO Super Heroes DC. Або стане ідеальним способом увійти у світ супергероїв DC Comics!

Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) надає не тільки можливість побудувати та грати, але й стимулює розвиток творчого мислення та фантазії. Ви можете змінювати сценарії та створювати власні історії, пожвавлюючи своїх улюблених героїв. Ігровий набір LEGO Super Heroes DC Бетмен проти Пінгвіна та Харлі Квін (40453) також сумісний з іншими конструкторами LEGO, що дозволяє поєднувати його з іншими наборами та розширювати свою колекцію.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари