>
В наявності
3799 грн
3196 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

630 шт.
0 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4428 грн
3687 грн
+ =
6598 грн
5548 грн
+ =
9298 грн
7816 грн
+ =
4428 грн
3687 грн
+ =
6598 грн
5548 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
9298 грн
7816 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Це, схоже, крейсер, сер ... найбільший із тих, що я коли-небудь бачив!..." - С-3РО

Космічний корабель під назвою "Кат", що належав Дарту Вейдеру, викликав гордість у шанувальників Імперії і страх у тих, хто виступав проти. У наборі LEGO Зоряний супервинищувач "Кат" його можна зібрати власноруч і вирішити, чи буде він використовуватися на благо або продовжить знищення планет. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75356 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 630 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Збірка "Ката"

Створення набору ЛЕГО 75356 починається з ядра. Воно барвисте, з різними елементами, використовуваними для виготовлення основи. Нижня половина корабля насправді являє собою три секції, з'єднані разом, щоб створити довгий образ. Використовується досить багато пластин, які нашаровуються одна на одну, щоб додати форми кораблю, а також зробити його більш деталізованим. Похила оболонка корабля досягається за рахунок пари окремо побудованих пластин, які прикріплюються до основи. Позаду встановлено 13 двигунів із помаранчевими напівпрозорими крапками. Окремо до корабля приєднуються 2 зоряних руйнівника. Обидва закріплюються до нижньої частини суперруйнівника за допомогою прозорих подовжувачів і підкреслюють величезний розмір основного судна.

Цікавий факт! На етапі складання можна помітити пасхалку, яка відсилає на фільм "Імперія завдає удару у відповідь". У якийсь момент під час складання Ви додасте кілька стопок точок різних кольорів. Ці стопки - команда мисливців за головами, найнята Вейдером для вистежування "Тисячолітнього сокола".

Готовий варіант корабля

Зоряні руйнівники відомі своєю кинджальною формою, яку "Кат" демонструє краще, ніж будь-який інший. Головними особливостями в цьому контексті є чіткі лінії та клиноподібні пластини, які зводять до мінімуму зазори. Ніс звужується до відносно гострої точки. Розміри такого корабля сягають 14 сантиметрів заввишки, 43 завдовжки та 18 завширшки. 

Основою для демонстрації моделі є чорна підставка, яка контрастує з кораблем і утримує його в польоті. Є традиційна табличка з назвою корабля і логотипом компанії ЛЕГО. Крім того, до основи може бути прикріплена деталь з Дартом Вейдером, присвячена сорокаріччю "Повернення джедая". Для цього всього лише потрібно замінити ґратчасту деталь на неї. 

Збирайте величезний корабель у наборі ЛЕГО Зоряний супервинищувач "Кат" і застрибуйте на борт, щоб подорожувати по галактиці на одному з наймасивніших суден. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари