>
В наявності
4249 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

732 шт.
1 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
4878 грн
4740 грн
+ =
7048 грн
6601 грн
+ =
9748 грн
8869 грн
+ =
4878 грн
4740 грн
+ =
7048 грн
6601 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
9748 грн
8869 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Тепер я бачу, чому тебе називають найкращим мисливцем за головами у всій галактиці». - Дарт Вейдер - Бобу Фетту

Допоможіть Бобу Фетту стати не просто найкращим мисливцем за головами, а й правителем палацу Джабби Хатта, скинувши Біба Фортуну та захопивши владу в наборі LEGO “Тронна зала Боби Фетта”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75326 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 732 якісні деталі, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду та знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Різноманітність мініфігурок

Одне з того, чим може похвалитися цей набір - це відразу 7 мініфігурок, заснованих на серіалі "Зоряні війни: Книга Боби Фетта". Більшість із них зустрічаються вперше.

  • Боба Фетт – людина, мисливець за головами. Має принти нової, відремонтованої броні, реактивний ранець та шолом;
  • Феннек Шенд – жінка-найманка, яка працює на Боба Фетта. З'являється у чорній броні;
  • Біб Фортуна – твіл’ек, дворецький Джабби Хатта, а після – правитель. Крім спеціальної деталі голови має багатошаровий одяг із накидкою;
  • танцівниця-тилинка - представниця раси, що має яскраву зовнішність і артистичність. На дівчині біле вбрання для виступу;
  • вікуей-охоронець - гуманоїд та найманець. У нього нові принти накидки;
  • гаморський стражник - гуманоїд, схожий на свиню, охоронець. Ще один персонаж із особливою головою. Також має хутряну броню з наплічниками;
  • куаррен – представник водної раси, схожий на кальмара. У нього особлива деталь голови та акуратний одяг.

Використовуючи всі ці фігурки, Ви зможете розіграти повернення Боба Фетта на Татуїн, коли він убив охоронців, а також Біба Фортуну і зайняв його місце. А ззаду стала Феннек із пляшкою спочки.

Тронна зала

Модель з набору LEGO 75326 складається з трьох секцій, з'єднаних петлями і якщо повністю розкрита, то досягає 36 сантиметрів у довжину. Пісочна кольорова гама одразу говорить про те, що події відбуваються на Татуїні. Кожна секція має свої особливості:

  1. Перша секція - вхід з дроїдом-брамником TT-8L/Y7. Двері можуть ковзати вгору та вниз. Відвідувачі тронної зали спускаються коротким сходовим прольотом і входять усередину. Поворот зовнішньої шестерні призводить до того, що ці сходи перекидаються, збиваючи будь-які мініфігурки, що стоять на сторожі;
  2. друга секція – тронний зал. На помості достатньо місця для мініфігурок, які можуть стояти поруч із троном. А сам трон вміщує і Біба Фортуну, і Боба Фетта. Є важіль, щоб скинути Біба Фортуну. Позаду зона для барбекю. Весь поміст знімний, під ним відкривається місце для зберігання аксесуарів;
  3. третя секція – зона відпочинку. Усередині достатньо місця для двох мініфігурок. Є невеликий стіл та два стільці.

Незважаючи на чисельну перевагу охорони, успіх знаходиться на боці Боба Фетта і з Вашою допомогою він точно зможе отримати престол в наборі LEGO "Тронний зал Боби Фетта".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 кві, 2022
    Я не знаю, чи люблю я цей набір Lego більше, чи мій 9-річний син. Як завжди, інструкції були дуже зрозумілі та легкі для виконання. На це моєму синові знадобилося близько години. У цьому наборі є так багато чудових дій і речей, з якими можна пограти, включаючи Бобу Фетта! Мені подобається, що набір складається. Це робить його більш різноманітним для гри, але також чудово підходить для зберігання.
    Достоинства:
    Нові фігурки інопланетян. Мені подобається новий Боба, хоча кольори і не зовсім точні. Є різні функції (двері, трон, жоровня). Палац можна розкласти та скласти.
    Недостатки:
    У серіалі 2 гвардійці, а в наборі лише 1.
  • 4.0

    17 кві, 2022
    Я був дуже схвильований, коли почув, що цей набір виготовляється, і кінцевий продукт майже не розчарував. Остаточна конструкція виглядає вражаюче зсередини з великою кількістю ігрових функцій і місць для відображення мініфігурок. У мене виникла проблема з наклейками, 2 з них прилипли до сторінки інструкції. У конструкції можна було б додати ще кілька деталей, які б зробили її ще кращою, як-от дах і більш громіздкий зовнішній вигляд. Рекомендую це всім, кому сподобався мандалорець/книга Боба Фетта.
    Достоинства:
    Фантастичні фігурки, більшість з яких нові. Збірка наповнена функціями. Якщо ціна трохи зменшиться, то буде чудово.
    Недостатки:
    Можна було зробити збірку трохи більшою, щоб відповідала ціні. Немає деталей за межами головних воріт.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари