>
В наявності
3399 грн
2692 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

654 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3628 грн
2886 грн
+ =
6198 грн
5045 грн
+ =
9398 грн
7733 грн
+ =
4028 грн
3184 грн
+ =
6998 грн
5537 грн
+ =
10198 грн
8405 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тантів IV - корвет, який з'являється в початковій сцені фільму "Зоряні війни: Нова надія" і виконує роль дипломатичного транспортного засобу сенатора Бейла Органи. Згадайте те хвилювання під час першого перегляду фільму і зберіть знаковий корабель у наборі LEGO "Тантів IV".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75376 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 654 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 18 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Збірний Тантів IV

Модель корабля з набору ЛЕГО 75376 належить до числа середньомасштабних колекційних моделей. Вона переважно білого кольору з червоним прошарком по центру і в цілому витягнутої форми. У дизайні збережено головні особливості, а саме турболазери, що обертаються, рухомий головний датчик і 11 двигунів. Більша частина збірки залишається нерухомою, в силу свого позиціонування як демонстраційної моделі. Розміри корабля становлять 15 сантиметрів заввишки, 32 в довжину і 11 завширшки. 

Усередині готового корабля заховано кілька відсилань на події фільму. Вони описані в інструкції і помітні тільки на етапі складання. Особливість пасхалок у тому, що персонажі сцен відтворені як маленькі круглі деталі:

  • C-3PO, R2-D2 і принцеса Лея на борту корабля;
  • однієї з рятувальних капсул не вистачає, оскільки C-3PO і R2-D2 забрали її на Татуїн.

Підставка для корабля

Тантів IV відображається в наборі, подібно до експоната музею. Для цього готову модель можна встановити на підставку з чорним піднесенням. До високої підставки приєднується корабель і демонструється, наче в польоті. Праворуч від підставки є сіра решітка. Вона розрахована на той випадок, якщо буде бажання виставити поруч із кораблем мініфігурку з власної колекції, приміром, Бейла Органа чи Лею, адже самим набором вони не передбачені.

Однак, суто на підставці все не закінчується. У далекому 1999 році фанати космічної саги святкували 2 події - вихід фільму "Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза" і появу можливості зібрати улюблені пригоди вдома, адже було запущено серію LEGO Star Wars. Щоб відзначити пам'ятну дату в 25 років з моменту запуску, до підставки додано спеціальну чорну деталь. На неї нанесено блакитний принт R2-D2, кубик конструктора ЛЕГО і саму позначку в 25 років. Також до підставки приєднується традиційна, для колекційної моделі, деталь з назвою транспортного засобу.

З далекої-далекої галактики прямісінько додому до кожного фаната Зоряних воєн - набір ЛЕГО "Тантів IV" з культовим кораблем з не менш культової саги.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2024
    Я виріс на оригінальних фільмах "Зоряних війн", тому Тантів 4 завжди займав особливе місце в моєму серці, будучи першим кораблем, який ви бачите в оригінальному фільмі. Коли про цей було оголошено, я знав, що повинен його придбати. У мене є більша версія набору, яка добре виглядає на виставці, але мені подобається менший розмір кораблів. І загальна демонстрація з табличкою і пам’ятним кубиком до 25-річчя. Збірка була досить простою, і фінальна модель виглядає краще наживо, ніж на фотографіях. Однак я все рівно додам фото;)
    Достоинства:
    Кожна частина корабля, від двигунів до кабіни пілотів, максимально наближена до оригіналу. Хоча деталі, які можна налаштувати у кораблі зовсім малі, але вони є. Конструкція міцна і немає навіть натяку на те, що вона може впасти з підставки. Додаткова перевага - додана підставка та таблички.
    Недостатки:
    Невелика кількість деталей (для досвідчених фанатів може здатися недостатньою).
  • 5.0

    18 бер, 2024
    Ось у чому справа з цим набором: кабіна пілота. Всі, і я маю на увазі, ВСІ в інтернеті кажуть, що вона не відповідає масштабу. Але це не так. Вона майже ідеально пропорційна решті моделей. Просто деякі деталі позаду нього, які більші за кабіну, псують відчуття. Деякі речі можна було б зробити по-іншому, але здебільшого я був задоволений збіркою та її виглядом. Тим більше, завжди потрібно зважати на розмір конкретної моделі. Ну не може малесенький корабель бути настільки ж деталізованим як і великий. Ви або можете з цим змиритися, або ні.
    Достоинства:
    Цікаво збирається, в більшості з невеликих деталей, тому збірка займає трохи часу. Крихітні пасхалки всередині корабля. Це чудове доповнення в середньому масштабі.
    Недостатки:
    У комплекті також має бути ексклюзивна міні-фігурка.
  • 5.0

    18 бер, 2024
    Можливо, "Тантів IV" не такий захоплюючий, як "Тисячолітній сокіл", і не такий імпозантний, як "Зоряний Руйнівник", але він є важливою частиною історії "Зоряних воєн". А ще він є чудовим експонатом для виставки. Я люблю великодки - і я не буду їх псувати, побудуйте самі. Єдине, я додав власну великодку. Оскільки оригінальна модель має постер "Зоряних воєн", я її додав у кабіну! Загалом модель добре поєднується з моєю версією 2019 року.
    Достоинства:
    Дійсно цікава та розумна конструкція. Загалом виглядає добре. Найдешевший Тантів IV з можливих.
    Недостатки:
    Відносно дорогий.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари