>
В наявності
3299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

670 шт.
0 шт.
35.2 × 11.5 × 19 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Лея Органа: "А що сталося з Боушхом?"

Гурі: "Він намагався взяти з "Чорного сонця" більше грошей, ніж було обумовлено в контракті". - розмова під час передачі одягу Боушха Леї Органі

Перш, ніж потрапити в руки до Леї Органи, шолом із набору LEGO "Шолом принцеси Леї (Боушх)" належав злочинцю і мисливцю за головами Боушху. В один момент він надто загрався і запросив багато грошей, за що був убитий, а його шолом перейшов у володіння Леї. Відтоді броня була використана на благо, адже з його допомогою принцеса змогла проникнути на Корусант, а після - взяти участь у перегонах Джабби Хатта на Татуїні, рятуючи друга. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75351 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 670 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 18 років. Тематика набору - шолом. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Особливості складання шолома

Збірка шолома стартує з ядра, на яке поступово нарощуються деталі і роблять його схожим на оригінал. При цьому при створенні чимало особливих рішень, які й наближають зібрану модель до екранного вигляду. До такого можна віднести:

  • точка кріплення візора починається якраз у початковому квадраті;
  • через культову ширшу верхню частину шолома, вона є ще одним відходом від звичайного високого стартового матеріалу;
  • дихальний апарат являє собою складну комбінацію вигнутих схилів, що створюють текстуру.
  • навколо задньої частини шолома розташована заокруглена секція в нижній частині, що містить канавку, зроблену з укладених пластин і вигнутих нахилів.

Однак це далеко не все, адже в настільки детально відтвореному шоломі доводиться дивуватися буквально кожному дизайнерському рішенню, що призводить до впізнаваного предмета з правильними пропорціями. 

Готова модель броні

Попри те, що порівняно зі штурмовиками, цей шолом не так часто з'являвся у фільмах, завдяки своїй формі він запам'ятався фанатам. І з використанням коричневих деталей різних відтінків шолом відтворено в наборі ЛЕГО 75351. Шолом здебільшого симетричний, із дзеркальними аудіодатчиками з обох боків. Єдине, що відходить від цього - це циліндричний пристрій наведення, закріплений за допомогою осі на одній зі сторін. Деталями, які найбільше впадають в око, є дихальний апарат і зелений візор.

Встановлено шолом на чорній підставці, яка створюється з довгих балок Technic, що проходять через центр шолома. До неї приставляється табличка з ім'ям персонажа і логотипом компанії LEGO. Це робить набір цілісним і прирівнює шолом до витвору мистецтва. 

Віддайте данину шолому з багатою історією і його власниці - принцесі Леї, зібравши його в наборі ЛЕГО "Шолом принцеси Леї (Боушх)" і виставивши на чільне місце. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 бер, 2023
    Готовий шолом має чудовий вигляд і безліч деталей. З усіх боків моделі приділено увагу передачі незвичайної форми шолома. На перший погляд він може здатися трохи замалим, але в порівнянні з іншими шоломами серії, наприклад, "Мандалорцем", він відчувається пропорційно доречним. Збірка взагалі унікальна, як і обіцяли консультанти, дивуватись можна кожному кроку. Навіть підставка, на відміну від інших наборів шоломів збирається в останньою, а не одразу. Моєю улюбленою частиною збірки було додавання частини дихання/рота до загального дизайну. Якщо ви є фанатом оригінальної трилогії або колекціонером шоломів, то я б рекомендував додати його до своєї колекції.
    Достоинства:
    Наявність різноманітних технік збірки. Сама збірка неважка і доволі міцна. Дивовижна копія того, що ми бачимо в "Поверненні джедая". Лише кілька стікерів, з якими у мене не виникло проблем. Відповідає решті колекції.
    Недостатки:
    Бічні трубки трохи незакріплені, тому потрібно акуратно з ними.
  • 5.0

    22 бер, 2023
    Взявши такий культовий шолом з оригінальної трилогії " і запропонувавши таку захопливу модель LEGO, команда дизайнерів представляє один з тих унікальних досвідів, який змусить вас ностальгувати не лише за часом, коли ви вперше подивилися "Повернення джедая", але й за ранніми спогадами про те, як ви будували LEGO і були повністю поглинуті ним. Збирається все дуже швидко, але процес має в запасі кілька приємних сюрпризів, особливо коли справа доходить до з'єднання “роту” шолома з рештою конструкції. Чергування гладких поверхонь і відкритих шипів, на мою думку, збалансоване, цей шолом не є ані надто гладким, ані надто плямистим. Найбільше виділяється зелений візор і коли на нього світить сонце, то він сам ніби світиться. Я б дуже хотів, щоб у майбутньому в асортименті з'явилося більше незвичайних шоломів.
    Достоинства:
    Захоплюючий, ностальгічний досвід конструювання LEGO, який нагадає вам, чому ви любите LEGO. Він виглядає так само, як і кіношолом, на основі якого він створений. Невелика кількість наліпок + гарний баланс гладких поверхонь. Підходить, щоб відзначити 40-річчя фільму.
    Недостатки:
    Підкреслює, що деякі інші шоломи не такі ідеальні.
  • 5.0

    22 бер, 2023
    Успіх наборів з шоломами, як правило, визначається їх вихідним матеріалом, оскільки ті, що мають складні криві або одноколірні деталі, іноді менш привабливі в варіації конструктора. Шолом принцеси Леї уникає цих потенційних проблем і тому виглядає фантастично, особливо з такими незвичайними кольорами, які не схожі ні на що інше. На жаль, смуга між забралом і виступаючою нижньою частиною шолома занадто широка, що впливає на пропорції моделі. В іншому, рівень деталізації відмінний, а наклейки в комплекті відтворюють лише ледь помітні риси. Тому якщо ви не фанат наліпок, то може взагалі не клеїти.
    Достоинства:
    Виразний дизайн і кольори. Відповідність оригінальному шолому. Точний загальний вигляд. Висока деталізація.
    Недостатки:
    Місцями невдалі пропорції. Досить дорогий.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари