>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

390 шт.
2 шт.
27 × 8 × 20 cm
6+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу креативних ігрових наборів LEGO Monkie Kid, який буде цікавим всім дітям, у тому числі і хлопчикам та дівчаткам віком від 6 років! У цьому ігровому наборі, присвяченому п'ятирічному ювілею, приховані невичерпні можливості розвитку уяви та створення унікальних іграшкових транспортних засобів.

Про набір

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Креативний транспорт (80050) складається з 390 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Набір з 390 кубиків ЛЕГО включає збірний реактивний літак, розміри якого становлять: 4 сантиметри заввишки, 14 сантиметрів завдовжки і 16 сантиметрів завширшки. Нехай ваша дитина порине у світ уяви, творчості та неймовірних пригод з LEGO Monkie Kid!

Унікальний транспорт

Пориньте у захоплюючі потрійні пригоди з:

  • автомобілем;
  • реактивним літаком;
  • човном, оснащеним двома шипометами.

Кожна модель пропонує унікальні можливості для гри і веселощів, а також місце для мініфігурок Манкі Кіда або Мавпячого Короля, що йдуть в комплекті, з якими діти зможуть вирушити назустріч захоплюючим пригодам широкими просторами своєї уяви.

Ці креативні іграшки стануть справжнім викликом для уяви маленького конструктора. Діти зможуть використати свою фантазію, щоб перебудувати моделі в інші транспортні засоби або об'єднати їх в унікальний космічний корабель, який очікують незабутні космічні пригоди. Адже у світі LEGO можливо все!

Ювілей серії LEGO Monkie Kid

Святкування п'ятиріччя серії LEGO Monkie Kid можна влаштувати шляхом додавання цікавих наборів даної серії до інших ігрових наборів цієї ж серії або багатьох інших, які є у конструкторів ЛЕГО, таким чином створюючи ще більш захоплюючі ігрові світи. Інструкції зі складання кожної моделі включені, так що ваша дитина зможе втілити свої ідеї в життя разом із друзями або поодинці.

П'ятий ювілей серії LEGO Monkie Kid – це особливий момент для всіх шанувальників серії. Це час, коли можна відсвяткувати не лише досягнення серії, а й згадати всі захоплюючі пригоди та унікальні моменти, які вона запропонувала за цей час. Ігрові набори, випущені до цієї події, обіцяють принести ще більше веселощів та натхнення, дозволяючи поринути у світ LEGO Monkie Kid та створювати свої власні історії. Це не тільки можливість побудувати унікальні моделі, а й зустрітися з улюбленими персонажами та відчути хвилювання пригод знову.

Серія LEGO Monkie Kid і її п'ята річниця – це нагода відсвяткувати та зустрітися з унікальним ігровими набором, створеним на честь цієї важливої події. Набір, присвячений п'ятирічному ювілею, надає фанатам Monkie Kid можливість поринути у вируючий світ із новими та цікавими елементами. Насолоджуйтесь креативністю, різноманітністю мініфігурок та захоплюючими конструкціями, створеними спеціально для цього унікального моменту в історії серії.

Колекційні іграшки-конструктори LEGO Monkie Kid не лише приносять радість дітям, а й дають дорослим можливість поділитися з ними чарами класичної легенди про Короля мавп із роману "Подорож на Захід". Пориньте у світ веселощів, пригод та сімейних цінностей з цим неймовірним ігровим набором LEGO Monkie Kid 80050.

Придбати ігровий набір LEGO Monkie Kid Креативний транспорт (80050) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари