>
В наявності
3349 грн
2994 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

657 шт.
3 шт.
45.6 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3748 грн
3330 грн
+ =
6698 грн
5808 грн
+ =
21348 грн
18114 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Край - небезпечний вимір у всесвіті Майнкрафт, проте він щедро винагороджує тих сміливців, які ризикнуть вирушити туди. Набір LEGO “Дракон Енду і Корабель Краю” відправляє саме в Край - на пошуки пригод і нагород за них.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21264 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 657 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять нагоди перервати Вашу подорож. 

Жителі Верхнього світу проти жителів Краю

Набір ЛЕГО 21264 - це колекція з 3 персонажів, які за збігом обставин опиняються в Краї:

  • дослідник. Перший персонаж одягнений у бірюзовий костюм із блоковим принтом спереду. У нього є зачарований лук і шолом;
  • лицар. Він має спеціальний скін з оком циклопа. З одягу - бежева кофта та сині штани. За спиною у нього крила, а в руці алмазний меч. Крім крил, літати він може за допомогою феєрверку і деталі, яка закріплює фігурку над поверхнею. Також, якщо зняти голову дракона на носі корабля, її можна надіти як шолом;
  • ендермен. Єдиний моб набору виконаний у чорному кольорі, з довгими руками, ногами і бузковими очима. Ендермен може тримати в руках блок.

Битва з драконом

Цей набір формується з декількох збірок і перша з яких - корабель. Він зібраний із рожевих деталей. У грі такі називаються пурпуровими блоками і використовуються в місті Краю. З них створено практично весь корабель, за винятком каюти, для якої використовуються бежеві деталі для стінок і напівпрозоро-рожеві для вікон. На носі закріплена чорна голова дракона. Палубу корабля можна підняти, а стінку відкрити, щоб отримати доступ до інтер'єру. Всередині розташована стійка для зіллєваріння з самими зіллям для відновлення здоров'я під час битви. Місця достатньо, щоб мініфігурки могли розміститися в повний зріст.

Друга збірка набору - це дракон Краю, який є головним босом. Переважно він збирається з чорних деталей, які формують його тулуб, голову та кінцівки. Голова, ноги, хвіст і крила дракона є рухомими і можуть згинатися. Також він може стріляти фіолетовими деталями, якщо натиснути на одну з деталей на спині. Як і в грі, за перемогу над ним можна отримати яйце дракона. Для нього є спеціальна платформа, по центру якої розташований постамент зі смолоскипами. Уже нагорі нього закріплено чорне яйце. 

Збирайте всю хоробрість для зустрічі з головним босом - драконом Краю в наборі ЛЕГО “Дракон Енду і Корабель Краю”, атакуйте його з повітря і землі, щоб в кінцевому підсумку перемогти.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари