>
Уточнити наявність у постачальника
3349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

565 шт.
1 шт.
38.2 × 26.2 × 7.05 cm
8+
0 шт.

Опис

Зустрічайте новинку червня із серії LEGO Minecraft під назвою 21173 "Небесна вежа". Цей набір розповість нам про надзвичайну споруду, яка витає в хмарах. Такого біому в оригінальній грі немає, але багато подібних споруд присутні в різних додатках, модифікаціях і ігрових серверах. Сама концепція побудови будівель в небі цікава тим, що вони знаходиться над звичайним світом і просто так туди не потрапити. Пропонуємо переглянути всi споруди з набору детальніше.

Небесна вежа

Небесна вежа виглядає досить високою будівлею в порівнянні з іншими будівлями в різних наборах. Цікаво те, що вежа, як і інші споруди витає над великою хмарою. Для її побудови використовуються різні матеріали: земля, піщаник, вугільні блоки і призмаринова цегла. Забратися на гору буде непростим завданням, так як тут немає сходів або щось подібного, а тільки ліани, якими обросли стіни. Додатковою перешкодою до підйому будуть пара фантомів, що літають навколо вежі. Дивлячись на конструкцію вежі, можна зробити висновок, що бій з фантомами найкраще проводити діставшись до самої вежі. Вище також є огороджений оглядовий майданчик.

Дім коваля

Будинок коваля також витає над хмарами і зроблений з таких само матеріалів, що і небесна вежа. Щоб дібратися до входу, нашому герою доведеться лізти вгору по ліанах. При вході нас зустрічать потужні залізні двері, біля яких є два ліхтаря. Всередині будинку повно інструментів для створення ковальських виробів. Стоїть верстак, ковадло і каменеріз. У стіну вбудована піч, від якої назовні виходить величезний чорний димар. Дах будинку знімається для зручності гри в приміщенні.

Небесний город

Невелике доповнення до основних будівель у вигляді невеликого шматочка землі, який витає на хмарі. Можна побачити, що велика частина землі засаджена картоплею і редискою. Між грядками розтеклася вода, яка падає вниз до хмари, утворюючи щось схоже на маленький водоспад.

Об'єднайте набір

За задумом авторів цього набору, всі три споруди можна об'єднати в одну загальну будівлю використовуючи їх хитрі конструктивні особливості. Для того щоб об'єднати будівлі знадобиться:

  1. Зняти дах з будинку коваля і оглядовий майданчик з вежі.
  2. На місце даху поставити оглядовий майданчик, а після на нього закріпити вежу.
  3. На самий верх приєднати дах від будинку коваля.
  4. Невеликий город приставити до лівої стіни будинку.

Ось і все, тепер у вас є великий будинок з городом і вежею.

Об'єднувати всі елементи в один не обов'язково, можна залишити їх окремо. Але варто пам'ятати, що у цього набору є така крута можливість.

Мініфігурки

У наборі присутня ексклюзивна фігурка пілота, який дуже незвичайно одягнений. На ньому можна побачити незерітовий шолом і крила, які можна зняти. Озброєний тризубом і має при собі ракету-феєрверк.

Є і ексклюзивні істоти, які поки що присутні тільки в цьому наборі — пара фантомів. Вони мають рухливі кінцівки і голову. Також з хвоста виходить прозора деталь, за яку можна підвісити фантома. Вона буде створювати ілюзію польоту і доповнювати антураж.

Також є фігурка кішки рудого забарвлення.

Як замовити набір?

Купити набір ЛЕГО Майнкрафт 21173 "Небесна вежа" можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари