>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

564 шт.
4 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
6898 грн
6563 грн
+ =
11298 грн
10259 грн
+ =
6598 грн
6311 грн
+ =
7098 грн
6731 грн
+ =
4928 грн
4908 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Крафтове будівництво разом з LEGO Minecreft
LEGO Minecraft крафтового блоки (21161) привносить у реальний світ що захоплює і придає досвід Minecraft з різноманітним набором будівельних блоків і деталей LEGO. Круті будівельні іграшки для гравців Minecraft наповнена ідеями та натхненням. Цей набір іграшок втілює в життя пригоди Minecraft з популярними ігровими персонажами - Стівом, Алексом, Кріп, свинею і зомбі - і безліччю цікаві функції: від вибуху TNT (вибухівка) до зіткнення. Інтерактивні інструкції Instructions PLUS - це інтерактивне керівництво для смартфонів і планшетів в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Функції масштабування і повороту допомагають маленьким дітям самостійно будувати замок і ферму. Ви знайдете ще більше альтернативних моделей в Інтернеті. Ігри Minecraft оживають з кубиками і фігурками LEGO Набори LEGO Minecraft пропонують дітям необмежену творчі веселощі. Ця весела серія іграшок занурить гравців в новий вимір Minecraft!


Особливості:
Відправляйтеся в справжній світ творчих пригод в майнкрафт за допомогою крафтових блоків (21161). Цей набір упакований будівельними блоками LEGO Minecraft і знаменитими фігурами для нескінченного творчих веселощів!
Ця іграшка Minecraft для будови включає 564 цегли та деталі, а також популярних ігрових персонажів - Стіва, Алекса, Кріпера, свиню і зомбі - та безліч кумедних функцій - від вибуху TNT до зіткнення з Кріпера.
Набір містити все, що потрібно дітям, щоб випробувати захопливі пригоди Minecraft в крутому замку, на жвавій фермі або у дивовижному середовищу, яку вони створили самі. Таким чином, вони продовжують знаходити нові способи грати у свою улюблену гру.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці та розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 4.0

    19 чер, 2020
    Набір не з дешевих, але деталей в ньому багато. Подарували своєму сину на день народження, бо він дуже любить персонажів "Майнкрафт". Це вже наш n-нний набір такої тематики. Дитині не набридає, вона радіє, а на це не шкода ніяких грошей. Сподіваємось, колись наш курс впаде і лего можна буде купувати за такою ж приємною ціною, як і колись.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Если ваши дети любят так же майнкрафт , то с этим подарком вы не промажете. Ребята посоветовали новые наборы лего, малой в восторге, спасибо за быструю доставку.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Люблю лего с тематикой майнкрафта. Всегда много деталек, а значит много вариантов. Такие наборы хорошо развивают мелкую моторику и фантазию наших крох.

Рекомендуємо подивитися ці товари