>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

562 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Огляд набору
Яскраві пригоди з легендарної гри Minecraft тепер перенеслися в реальність завдяки новому конструктору LEGO Minecraft 21160 The Illager Raid. Цей набір є точною копією ігрового світу, з усіма предметами і персонажами. Ваша дитина точно буде в захваті від такого подарунка на день народження або будь-яке інше свято. Конструктор надає широкі можливості для гри, як в поодинці, так і з друзями. Спочатку діти залучено збирають вже знайомі моделі зі світу Minecraft, а потім починають з ними грати, із задоволенням проводячи час. При цьому конструктор прекрасно доповнить кімнатний інтер'єр малюка і буде подумки, переносити його у віртуальний світ при кожному погляді.

Легкий, безпечний, корисний
Конструктор збирається з 562 деталей, які відмінно взаємодіють один з одним. Розробники піклуються про дітей, тому кожна деталь проходить ретельне тестування і не може нашкодити вашому малюкові. Набір розрахований на дітей віком від 8-ми років і призначений викликати у дитини позитивні емоції і яскраві відчуття. За допомогою даного конструктора малюк вчиться мислити, фантазувати і комунікувати граючи разом з друзями. Конструктор легко збирається і сподобається навіть тим, хто не знайомий з ігровим світом Minecraft. Даний набір сертифікований і повністю відповідає галузевим стандартам.

Що можна зібрати

LEGO Minecraft 21160 Рейд Іллагер дає можливість зібрати частину світу з гри Minecraft. Дитина може побудувати великий будинок з городом і доглядати за рослинами і культурами. Також варто звернути увагу на невеликий торговий пост, за допомогою якого можна продавати вирощені культури. При цьому вам потрібно буде захищати свої володіння від ворожих загарбників, охочих дістати всі ваші ресурси. Неможливо обійти стороною і цікавих тварин, таких як свинка, кіт і багато інших. До того ж кожна модель має свої функції, наприклад, дах будинку, може відкриватися, а великий Ravager може відкривати і закривати щелепи. З конструктором ЛЕГО можна нескінченно придумувати історії для ігор.

Купити конструктор LEGO Minecraft 21160 Рейд Іллагер ви можете в нашому магазині з доставкою по всій Україні. Якщо у вас виникли питання, фахівці будуть раді проконсультувати вас по телефону.

  • 5.0

    20 січ, 2020
    У LEGO Minecraft Патруль разбійників граємо сім'є. Кожен обрав собі ділянку.Тут все продимало, розбите не дільниці. Рожеве поросятко так і норовить з'їсти все у городі. Зробіть, будь ласка, п'ятак об'ємним. Кіт полюбляє грітися на криші, у нашій грі він був головним наглядачем. У грала поросятком, а інші ловили мене, та декілька морквинок мені все ж таки вдалось вкрасти.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари