>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
2 шт.
18.9 × 4.3 × 14 cm
4+
0 шт.

Опис

Продовжіть пригоди Базза у світі LEGO і в команді з ним та Іззі Хоторн поборіться з великим роботом у наборі LEGO “Погоня за циклопом”. І можливо, він приведе Вас до самого капітана Зурга - ворога Базза і за сумісництвом, його батька.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76830 було випущено у рамках серії LEGO Lightyear. Він містить 87 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 4 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Lightyear заснована на мультфільмі "Лайтер", який розповідає історію Базза Лайтера із всесвіту історії іграшок. Що в мультфільмі, що в наборах серії, Ви поринете у захоплюючі космічні пригоди і цілком можливо, врятуєте світ (кілька разів).

Фігурки героїв

У цьому наборі на Вас чекають 2 мініфігурки, випущені спеціально для даної серії.

  1. Базз Лайтер – герой мультфільмів, космічний рейнджер. Фігурка головного героя одягнена у відому форму космічного рейнджера білого, салатового та фіолетового кольорів з нагрудною бронею. Має двостороннє обличчя та обидва вирази досить рішучі. Зброя – бластерний пістолет;
  2. Іззі Хоторн - дівчина, яка мріє про кар'єру рейнджера, але боїться космосу. На помічниці Базза тут сіро-коричнева броня з наплічниками та спеціальним шоломом. Двостороннє обличчя включає: посмішку та рішучість. Зі зброї така ж бластерна гармата. На момент виходу набору ця фігурка є ексклюзивною.

Ну чим не команда мрії для битви зі злим роботом? І вони вже готові завдати йому жару.

Робот з армії Зурга

Капітан Зург командує армією роботів Циклопов, кожен з яких значно вищий за людину. Таким чином, ця фігурка досягає 12 сантиметрів у висоту і точно поєднує жовтий та сірий кольори з червоними акцентами на руках та ногах. Зі збіркою не виникне проблем, адже набір орієнтований на дитину від 4 років, а інструкція має різнокольорові картинки, які допоможуть правильно з'єднати деталі. Готовий робот має рухливі плечові, поясні та тазостегнові суглоби, за рахунок чого може стояти в різних позах. З його особливостей варто зазначити:

  1. принтоване монокулярне око;
  2. телепортаційний диск, що кріпиться з будь-якої сторони на талії робота;
  3. помаранчевий бластер.

Бій із Циклопом

Коли все готово, настав час перейти до найцікавішого – битви з роботом. Кожна зі сторін має свої сильні сторони:

  1. робот досить високий, у порівнянні з фігурками, має камінь телепортації та потужний бластер;
  2. фігурки одягнені в захисну броню і мають зброю.

Окремим складанням є барикада для укриття від ворожих куль. Вона складається з світло-коричневих та сірих блоків, а також ящиків, гайкових ключів, рацій та інших непотрібних деталей. Скористатися таким укриттям можуть обидві сторони, хоча роботу там сховатися буде набагато складніше.

Опиніться у всесвіті Базза Лайтера і разом із Іззі Хоторн повоюйте зі злісним солдатом-роботом у наборі LEGO “Погоня за циклопом”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

261 шт.
7+