>
В наявності
3499 грн
2624 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

223 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3898 грн
2960 грн
+ =
7998 грн
5954 грн
+ =
10998 грн
8174 грн
+ =
3898 грн
2960 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Нехай Разкал навіть не думає вкрасти Чі клану орлів під час патрулювання Еглора в наборі LEGO "Подвійний мотоцикл Еглора". Захистіть кристал і залиште його в законних власників.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70007 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 223 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Літаючі противники

У наборі ЛЕГО 70007 додано 2 мініфігурки і примітно те, що обидві з них мають крила. Завдяки цьому бій може відбуватися не тільки з використанням транспортних засобів, а й просто в повітрі.

  1. Еглор - орел, знавець технологій і любитель розрахунків. Він синього кольору з принтами військової форми і блакитним кристалом по центру. Є сірий нагрудник і білі крила. Обличчя двостороннє, одне з яких із моноклем. Зброя - золотий ланцюг із блакитними деталями на кінцях;
  2. Разкал - ворон, бухгалтер, який відповідає за підрахунок вкраденого. У нього чорне тіло з множинними сірими ременями і таким же блакитним кристалом. Нагрудник сірого кольору і більший, ніж у Еглора. Додатково є чорні крила. Обличчя двостороннє, а зброя - арбалет.

Вертоліт проти мотоцикла

Кожна з мініфігурок набору має власний транспортний засіб.

  1. мотоцикл Еглора. Його складання починається з чорного "скелета", для якого використовуються деталі Technic. До основи приєднуються великі чорні колеса і збирається кабіна. Обидва блакитні кристали Чі зберігаються всередині. До кабіни приєднані крила, тому мотоцикл може трансформуватися в реактивний літак. Для цього кабіну потрібно повернути та підняти. У такому варіанті колеса виконують роль великих бічних двигунів. Коли повітряний бій закінчено, можна знову повернути вигляд мотоцикла;
  2. вертоліт Разкала. Це не повноцінний гелікоптер, оскільки не має кабіни й обмежується лише червоною основою-спиною та пропелером із фіолетовими лопатями. Разкал приєднується до літаючого транспортного засобу без крил. При цьому він може тримати в руці свій арбалет.

 

Бийтеся на землі і в повітрі в наборі ЛЕГО "Подвійний мотоцикл Еглора", щоб перешкодити викраденню кристалів Чі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 гру, 2023
    Надо отдать должное дизайнеру за то, что он совместил самолет и мотоцикл в одной конструкции. Мотоцикл классно демонстрировать, как и самолет. Учитывая, что он из вселенной Чима, он прекрасно вписывается и линию транспортных средств на основе животных. Это практически два разных набора, с возможностью играть на земле и в воздухе. В наборе также 2 потрясающие минифигурки, одни из лучших, которые вообще можно получить среди минифигурок лего.
    Достоинства:
    Приятно видеть набор с чем-то вроде альтернативной модели. Цвета мотоцикла великолепны, с красивым дизайном и возможностью преобразования в самолет. К тому же он соответствует клану орлов. Минифигурки отличные, хотя бы потому, что я не могу вспомнить другой серии, где бы постоянно использовались маски, а под ними были бы двойные головы.
    Недостатки:
    Ну да, вертолет Разкала не настолько примечательный, как мотоцикл.
  • 5.0

    22 гру, 2023
    Я вважаю, що функція перетворення цього набору геніальна. Набагато краще, ніж багато попередніх перетворень "земля-повітря" в LEGO, де принаймні один або інший режим був неймовірно недоречним і притягнутим за вуха. Тут режим польоту не нагадує жодного реального літака і не виглядає цілком аеродинамічним, але для мене важливо те, що по-перше, це гарно виглядає, а по друге - функція перетворення на мотоцикл є не очевидною. Для мене це важлива частина будь-якої моделі з трансформацією: кожен режим має виглядати так, ніби він єдиний у наборі. Тоді вони завжди різні і виглядають цікаво.
    Достоинства:
    Ціна справедлива, навіть враховуючи маленький розмір літаючого транспортного засобу Егглора. Принаймні, це дешевий варіант отримати його мініфігурку. Дійсно крутий транспортний засіб, який виглядає по різному в двох варіаціях.
    Недостатки:
    Дивно, що для того, щоб використати літаючий транспортний засіб, Егглору потрібно зняти свої власні крила.
    • 22 гру, 2023
      Доброго дня! Скоріше за все, сталася маленька помилка при написанні відгуку, оскільки вертоліт належить не Егглору, а Разкалу. Це абсолютно не проблема, що Ви переплутали, однак трішки внесу ясності)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+