>
Скоро в продажі
2749 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

420 шт.
2 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Травоїдні динозаври порівняно рідко з'являються в ареалі Світу Юрського періоду. Однак із набором LEGO “Місії динозаврів: Знахідка стегозавра” їхня чисельність розширюється під час експедиції Бена та Семмі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76965 був випущений у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 420 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - тварини.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Мініфігурки дослідників

Набір ЛЕГО 76965 заснований на мультсеріалі “Світ Юрського періоду: Теорія хаосу”, отже додані мініфігурки можна було також бачити на екранах:

  • Бен. Хлопець має помаранчеву кофту, зелену куртку, коричневу сумку через плече, сині штани та сіру шапку. Оскільки персонаж сам по собі не найсміливіший, а тут ще має наблизитися до стегозавра, його альтернативне обличчя страшенно перелякане;
  • Семмі. На ній бордова сорочка, блакитна куртка з хутряним коміром і сині штани. Дотримуючись своєї удачі, обидва вирази обличчя дівчини усміхнені. 

У мініфігурок у наборі кілька аксесуарів, головні з яких камера, лупа і приманка у вигляді моркви на палиці. 

Місія з пошуку динозаврів

Головні моделі набору, навколо яких і розгортається вся пригода - динозаври. Перший з них - це стегозавр, який у довжину сягає близько 22 сантиметрів. Голова, тіло і хвіст складають один великий компонент у світло-зеленому кольорі. На спині кілька рядів шипів. Нарешті, стегозавр може тримати в пащі моркву і рухати ногами. Його супроводжують велоцираптор і білка. 

Щодо збірок, їх у наборі кілька:

  • дерево-аванпост із широким стовбуром, до якого кріпиться симетричне листя. Воно деталізоване на всіх рівнях - з самого верху є оглядовий майданчик для розміщення мініфігурки з камерою, трохи нижче - пластина для приєднання білки, ще нижче - наліпка-відсилання до стосунків між Клер і Оуеном, нарешті біля підніжжя є кілька грибів. Плита з перекладиною розташована на задній частині дерева в очікуванні драбини, яку мають принести персонажі;
  • гніздо динозавра і багаття. Перша невелика збірка містить елементи яєць, частково прикриті листям папороті. Якщо ліворуч дерева гніздо, то праворуч багаття з великим поліном. З поліна визирає пара зловісних очей;
  • позашляховик, який водять Бен і Семмі. Він виконаний у бордовому кольорі і, без причепа, в довжину сягає 16 сантиметрів. Усередині кабіни достатньо місця для двох мініфігурок, що сидять поруч. Панель даху знімається для доступу всередину, де розміщено кермо і друкована приладова панель. Збоку чіпляється драбина для аванпосту, а на даху є кілька коробок. Додаткова шина слугує ручкою для відкриття заднього люка. У задній половині є ліжко, стіл і карта, знявши їх можна виявити ванну. До фургона кріпиться причіп із деяким науковим обладнанням.

Подейкують, поблизу Табору бачили динозавра, тому висувайтеся на його пошуки в наборі ЛЕГО “Місії динозаврів: Знахідка стегозавра”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари