>
Уточнити наявність у постачальника
719 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

У парку Юрського періоду дні рідко бувають спокійними та нормальними, але цей саме такий. Звичайно, якщо не рахувати птеранодону, що кружляє в небі. Зберіть набір LEGO "Погоня за птеранодоном" і зловіть цю доісторичну пташку.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76943 було випущено у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 94 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Сім'я дослідників

У наборі LEGO "Погоня за птеранодоном" Ви приєднаєтеся до двох експертів - батька та доньки, які тут хочуть наздогнати літаючого динозавра. Отож вони:

  • Оуен Грейді - зоопсихолог та дресирувальник велоцирапторів. Колишній морський піхотинець тут з вусами, невеликою неголеністю та укладеним волоссям. На ньому коричнева сорочка в клітку та джинси з ременем;
  • Мейзі Грейді – дівчинка, удочерена Оуеном та його названа донька. У неї довге коричневе волосся. На дівчині сіра кофта, куртка болотяного кольору та сині штани. Також Мейзі має чорні рукавички.

Крім фігурок персонажів, тут є 2 риби (помаранчева та сіра), червоний краб, а також великий синій динозавр птеранодон.

Іграшковий баггі

Одна із родзинок набору - баггі блакитного кольору, на якому Оуен Грейді (або Мейзі, якщо батько їй дозволить) може переслідувати птеранодона. Він створений за принципом "вчися будувати", щоб навіть найменші любителі динозаврів могли зібрати самостійно. Баггі має 2 деталі стартового модуля шасі, до яких лише потрібно додати кілька деталей скла та капота. Усього кілька рухів та баггі вже буде готовий до гонитви. А бонусом стане розуміння дитиною деяких будівельних технік.

Пригоди на пристані

Місцем всіх подій у наборі LEGO 76943 стане пристань. На ній Ви виявите рибний прилавок з вивіскою із зображенням риби, пальму, сміттєвий бак та невелику лавку. І тут Ви зможете розіграти одразу 2 сценарії:

  • використовуючи баггі і ласо, спробуйте вловити спритного птеранодона. Але будьте готові до того, що динозавр має велику перевагу у вигляді можливості літати;
  • проведіть спокійний день, ловлячи рибу за допомогою вудки, а потім - продаючи її на прилавку. Також можете запропонувати комусь упійманого краба, який знаходиться в акваріумі. Але навіть у цьому випадку Вам потрібно буде придумати, що робити з птеранодоном, який постійно намагається вкрасти рибку.

У готовому вигляді конструкція пірсу досягне 9 сантиметрів заввишки, 12 сантиметрів завширшки і 13 завдовжки. Компактний розмір дозволить дитині брати набір із собою, куди б вона не подалася. А коли стане трохи нудно, вирушити на чергову риболовлю чи в погоню.

Застрибуйте в блакитний баггі і вирушайте в погоню в наборі LEGO "Погоня за птеранодоном", щоб надалі ніхто не тягнув зловлену рибку.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари