>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

181 шт.
2 шт.
26 × 6 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"У Блу з'явився малюк, але цього не може бути." - Мейзі Локвуд

Вирушайте в захоплюючу пригоду, щоб приманити і зловити маленького динозавра в наборі LEGO “Полювання на Блу і  Бета-велоцираптора” або навпаки, завадьте діям браконьєра. Але бережіться великого динозавра, який очевидно проти таких дій.

Про набір

Основна інформація. Набір 76946 LEGO було випущено у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 181 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Мініфігурки

Фігурок у наборі 2 і вони обрані недарма, оскільки, за попередньою інформацією, у фільмі "Світ Юрського Періоду 3: Домініон" Рейн Делакур викрав Мейзі та дитинча Блу - Бету і направив до штаб-квартири BioSyn.

  1. Рейн Делакур – браконьєр, найнятий BioSyn. Його відмінна деталь – татуювання у вигляді змії на обличчі. На ньому довге пальто/куртка з безліччю кишень, червона сорочка та чорні штани. Для ловлі динозавра у нього є куряча ніжка для приманювання та пістолет з транквілізатором;
  2. Мейзі Локвуд - дівчинка, удочерена Оуеном Грейді і Клер Дірінг. Дівчинка має сіру футболку, зелену куртку у армійському стилі, сині штани та чорну шапку. Позаду на куртці принт мультяшного лева.

Обидві фігурки мають двосторонні обличчя з альтернативними лицями. 

Блу та Бета

Фігурки динозаврів - одна з головних причин популярності фільмів та наборів LEGO цієї серії. У наборі LEGO 76946 їх 2:

  • Блу – самка велоцираптора, виведена Генрі Ву;
  • Бета - самка велоцираптора, "дочка" Блу.

Що не дивно, обидва динозаври мають однаковий сірий дизайн та принт із синьою смугою та світло-оливковими акцентами. Фігурка Бети цільна, тому немає артикуляції. У той же час, Блу має рухливу голову, хвіст, руки та ноги.

Складання інших елементів

Перше, що Ви будуєте - це Блу і невелика клітина з курячою кліткою всередині. Ще одна невелика бокова збірка - це рампа, щоб злітати на мотоциклі.

Основною збіркою у наборі LEGO "Полювання на Блу і  Бета-велоцираптора" є пікап браконьєра Рейна. Колірна схема нагадує оригінальний «Парк Юрського періоду», де основними кольорами є червоний та білий. Всередині місця для 1 мініфігурки. Ззаду можна поставити клітку разом із Бетою.

Остання, але не менш важлива деталь – сірий мотоцикл Мейзі. Фігурка досить добре сидить на ньому, утримуючись за кермо. Використовуючи рампу з підручних засобів, Ви зможете не тільки втекти від Рейна та завадити його планам, але й виконати кілька трюків дорогою.

Вирушайте в захоплюючу пригоду в наборі LEGO “Полювання на Блу і  Бета-велоцираптора” і не дайте Рейну Делакуру викрасти Бету та Мейзі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 гру, 2022
    Обоє моїх дітей зараз у фазі любові до лего, і поки що їм дуже подобається цей набір. Хоча він був подарований для хлопчика 7 років, наразі ним також грає його старший брат, тому вказаний на коробці рекомендований вік у 6 років більше умовний, адже усе залежить від дитини. Що стосується набору, то маленькі динозаври, люди, вантажівка, мотоцикл та інші аксесуари оживляють набір. Можна обирати Мейзі або Рейна, Блу або Бету і відігравати події з їх сторони, тікаючи або ловлячи, нападаючи або ухиляючись.
    Достоинства:
    З невеликої кількості деталей створюється величезна пригода. Усі деталі якісні і не зламаються за першої ліпшої нагоди, включно з фігурками персонажів. Колеса транспортних засобів добре крутяться.
    Недостатки:
    Наскільки я пам'ятаю, Мейзі тікала від Рейна, але чому в неї тоді таке обличчя, ніби вона сама хоче вкрасти динозавра.
    • 9 гру, 2022
      Доброго дня! Ви все правильно пам'ятаєте, Рейн брав участь у викраденні маленького Раптора, а також Мейзі. Після викрадення динозавра, він заблокував автомобілем проїзд Мейзі, забрав її та скинув велосипед у річку. З огляду на це, обраний варіант обличчя може бути пов'язаний зі злістю на нападника.
  • 5.0

    9 гру, 2022
    Моя 6-річна донька була в захваті, оскільки одне з того, що вона найбільше любить - динозаври! Інструкції відповідали віку й були чіткими, тому вона майже не потребувала моєї допомоги. Найцікавіше, що у набір входять Блу, Бету, Рейн та Мейзі. Цей набір пропонує години розваг після будівництва. Дзеркала пікапу регулюються (хоча двері багажнику ні), щелепа Блу може відкриватися і закриватися, а велосипед може злітати по рампі. І все це на додачу до розігрування пригоди з викраденням.
    Достоинства:
    Зрозумілі інструкції для дитини. 2 динозаври, один з яких рухливий. Детальні фігурки, включно з татуюванням Рейна. Весела пригода з спробою захоплення та викрадення.
    Недостатки:
    З якоїсь причини багажник у пікапа не відкривається.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари