>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

129 шт.
3 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
4+
0 шт.

Опис

Що ж це сталось? Невже один з динозаврів примудрився втекти з Крейдяного табору на острові Нублар? Так-так, Вам не здалося саме це і сталося в наборі LEGO "Втеча динозавра стигомолоха". Чи вдасться Вам повернути його назад, сподіваємося, що так.

На чому грунтуються ці пригоди

Даний набір LEGO 76939 заснований на серіалі "Світ Юрського періоду: Крейдяний табір", в якому 6 підлітків отримують можливість відправиться в табір на острів Нублар, який розташований в 190 кілометрах на захід від Коста Ріки. У якийсь момент динозаври вириваються зі своїх вольєрів і діти стикаються з небезпекою. Саме ці пригоди і послужили натхненням для цього комплекту.

Впевнені, Ви також оціните динозаврів, що входять в набір, а також збірку і фігурки.

Зірки набору - динозаври

Безумовно, головною частиною набору LEGO "Втеча динозавра стигомолоха" є 2 динозавра - стигомолох (Стиггі) і анкілозавр (Бампі).

  1. Стиггі - травоїдний динозавр, який в цьому наборі збігає з табору. Зовні, від інших динозаврів, відрізняється тим, що має міцну голову з рогами ззаду і горизонтальні зіниці, які допомагають йому розширювати кругозір. Дорослі особини можуть запросто ламати цегляні стіни, тому зупинити його буде тією ще задачкою;
  2. Бампі - травоїдний, генетично модифікований динозавр. У неї жовтий окрас з блакитною спинкою. На спині броня з ще не гострими шипами. З усіх працівників і гостей табору, Бампі найбільше дружить з Беном - хлопчиком, який знає її з народження. Вона настільки до нього прив'язана, що можна з упевненістю сказати, вона точно допоможе зловити стигомолоха;

Хто буде Вам допомагати в затриманні стигомолоха?

Не хвилюйтеся, Ви не залишитеся наодинці з лютим динозавром. Допомагати Вам в його затриманні будуть:

  • Бен Пінкус - один з хлопчиків, який потрапив в табір. Хлопець з'являється в наборі LEGO 76939 в блакитній сорочці, пісочних штанях і з коричневою сумкою на пояс.
  • Бруклін - дівчина, яка також потрапила в табір. На ній червоний светр, рожева спортивна кофта і сині штани. З особливостей - рожеве волосся;
  • Клер Дірінг - співробітниця табору. Як і годиться працівниці табору, вона одягнена в темно-зелену з коричневим уніформу.

І не можна забувати про Бампі! Всі разом, вони вже точно зможуть приборкати норовливого динозавра.

Додаткові збірки для повного занурення

Зрозуміло, набір LEGO "Втеча динозавра стигомолоха" порадує Вас не тільки динозаврами і мініфігурками, а й деякими цікавими збірками та особливостями. Серед них:

  • будиночок на дереві/спостережний пункт, де є ліжко, раковина, туалет і сходи;
  • позашляховик зі знімною кліткою для перевезення динозавра;
  • гірка, з якої може з'їхати Бампі;
  • різні аксесуари: пістолет з транквілізатором, морквина, лопатка і тд.

Все це подарує Вам безліч веселощів під час збирання і гри.

На жаль, чи на щастя, динозаври вже давно вимерли. Але даний комплект конструктора допомагає Вам не тільки поглянути на деяких їхніх представників, але навіть розіграти з ними цікаві пригоди.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари