>
Скоро в продажі
3799 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

588 шт.
4 шт.
45.6 × 7.2 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Чи вистачить Вам сміливості, щоб битися з грізним хижаком із набору LEGO “Місії динозаврів: Вантажівка для перевезення алозавра”? Кенджі, Ясміна, Даріус і охоронець Парку вже зробили свій вибір.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76966 був випущений у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 588 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Мініфігурки проти алозавра

Набір ЛЕГО 76966 представляє 4 мініфігурки, які стикаються з алозавром:

  • Кенджі. Він одягнений у блакитну футболку, зелену кофту, синю куртку і сірі штани;
  • Ясміна. Єдина дівчина набору носить бузково-білу смугасту футболку, коричневу куртку і бежеві штани;
  • Даріус. Останній із друзів має синій светр, жовту куртку та сірі штани;
  • охоронниця. Представниця Парку з одягу носить синю куртку з сірим розвантаженням, чорні штани, чорні рукавиці та синю кепку. 

У наборі також є новий вид динозавра - синій алозавр з безліччю шрамів. Його голова набагато менша і довша, ніж у інших динозаврів. Одне з очей помутніле, що пов'язано з подіями мультсеріалу “Світ Юрського періоду: Теорія хаосу”. Хижак складається з 8 частин - голови, щелепи, тіла, хвоста і по парі рук і ніг. Голова, хвіст і кінцівки можуть рухатися, так само як може відкриватися рот.

Перевезення динозавра

Цей набір містить 2 транспортні засоби, перший з яких - квадроцикл. Це нескладна конструкція, з основою, колесами, кермом і решіткою. На ньому може їхати 2 мініфігурки. Квадроцикл доповнений дроном з невеликими чорними пропелерами.

Нарешті, головна збірка набору - транспортна вантажівка. Її основа являє собою пару балок Technic, на які додаються деталі. Ззаду є пластина з кульовим шарніром, куди вставляється причіп. Спереду встановлюються фари і двигун, а всередині формується кабіна з затемненим склом. Частина кабіни відведена під місце для сну. Далі збираються стінки і дах кабіни. Коли колеса встановлені, передня частина вантажівки завершена. Однак залишається причіп. Його конструкція аналогічна передній - пластини розташовані поверх балки Technic. Центральна частина причепа деталізується деталями, зокрема пружиною, щоб забезпечити функцію розкладання стінок. Коли каркас клітки додано, можна розміщувати динозавра і починати перевезення. Його ж можна відкрити, натиснувши важіль поруч із передньою частиною причепа і тоді алозавр втече. 

Візьміть участь у важливій місії - переміщенні динозавра з набору ЛЕГО “Місії динозаврів: Вантажівка для перевезення алозавра”. Однак один невірний рух і алозавр опиниться на волі і тоді всі ресурси знадобляться для його упіймання.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари