>
Скоро в продажі
969 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

358 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Надихніть шанувальників мультсеріалу “Світ Юрського періоду: Табір Крейдяного періоду” на пригоди з Бампі - маленьким анкілозавром з острова Нублар із набору LEGO “Малюк Бампі: Анкілозавр”. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76962 був випущений у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 358 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини.

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Складання Бампі

Створення динозавра з набору ЛЕГО 76962 починається з центрального корпусу. У ньому ж знаходиться поворотна деталь, яка дасть змогу Бампі рухати головою і хвостом. Корпус нарощується елементами, які надалі закриваються бірюзовими плитками і шипами - так званими остеодермами. Зазори між секціями тонкі, відповідні швам між броньовими пластинами будь-якого анкілозавра. Наступне, що збирається в наборі - голова. Для неї використовується техніка снот, коли деталі розміщуються під різними кутами точками назовні. Щока й око робляться послідовно для кожного боку і формується щелепа. Останні штрихи включають хвіст і ноги, які збираються попарно. Нарешті, в наборі створюється кілька деталей, які використовуються для створення ласощів для Бампі - моркви, гарбуза тощо. 

Готова модель динозавра

Крім того, що модель Бампі з цього набору виходить симпатичною, вона також правильно зображує броньовану спину і булавоподібний хвіст анкілозавра, що може стати важливим пунктом для любителів динозаврів. Додатково, Бампі з мультсеріалу можна впізнати за її асиметричними рогами, оскільки один з них коротший за інший. Розміри моделі сягають 8 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 9 завширшки.

Бампі з набору є рухомою: ноги, хвіст і голова шарнірні. Але у випадку з останніми двома, вони регулюються одним клацанням на шарнірах. З хвостом і головою також пов'язана більш глобальна функція - вони пов'язані між собою, тож, рухаючи однією з частин тіла, рухається й інша. Шарнір із низьким коефіцієнтом тертя підтримує булаву на кінці хвоста, тому вона вільно гойдається вперед-назад, коли хвіст рухається. Останнє - рот може відкриватися і закриватися, щоб показати рожевий язик всередині. 

У таборі Крейдяного періоду діти були надані самі собі та зіштовхнулися віч-на-віч із кількома видами динозаврів, більшість із яких виявилася налаштована вкрай вороже. Однак знайшлася і Бампі - анкілозавр, яка вилуплюється в них на очах, подорожує разом із ними, а тепер доступна в наборі ЛЕГО “Малюк Бампі: Анкілозавр”. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари