>
В наявності
1679 грн
1326 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

139 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У наборі LEGO "Центр порятунку малюків динозаврів" можна стати доглядачем маленьких динозаврів, яких врятували з різних куточків Крейдовий табору та дбайливо доставили в такі собі ясла, де про них зможуть подбати.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76963 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 139 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Діти-доглядачі динозаврів

Набір ЛЕГО 76963 заснований на мультсеріалі "Світ Юрського періоду: Крейдовий Табір". У ньому діти отримують можливість відвідати ексклюзивний табір з динозаврами і мініфігурки представляють 2 цих дітей:

  • Даріус Боуман. Він одягнений у сірий светр, порваний і забруднений через тривале виживання в таборі. На ньому ж принт підвіски із зубом динозавра. Штани синього кольору. У Даріуса в наборі є пляшечка для вигодовування малюків; 
  • Семмі Гутьєррес. Дівчина має принт білої майки з бузковими квітами та сині штани, як у Даріуса. Мініфігурка може тримати в руках низку аксесуарів. 

І головне - у наборі є достатня кількість динозаврів, яким потрібен догляд. Серед них: анкілозавр, трицератопс, 2 велоцираптори та птеранодон.

Центр для врятованих динозаврів

Збірки цього набору насамперед орієнтовані на дітей, тому складаються з невеликої кількості кроків і загалом спрощені. Також, вони розділені на між 3 інструкціями, щоб можна було розділити процес із кимось:

  1. склад з їжею та птеранодон. Першим збирається птеранодон, шляхом приєднання до тулуба голови та крил. У лапах він може тримати рибу. Далі створюється, мабуть, улюблене місце динозаврів - склад з їжею для них. Будівля стоїть на зеленій основі, має червону стіну та сірий дах. Усередині бочки та ящики, наповнені фруктами та рибою. Поруч зі складом встановлюється пальма;
  2. лабораторія. Динозаври потребують постійного контролю здоров'я, що здійснюється в науковому центрі, розташованому в скелі. Він також встановлений на зеленій основі і має пальму, що росте поблизу. Усередині центру є комп'ютер зі стільцем, інкубатор, лупа і сонячна батарея;
  3. позашляховик. Остання частина збірки заснована на автомобілі, призначеному для перевезення динозаврів. Він червоно-бежевого кольору і має ребристі колеса. За кермом достатньо місця для мініфігурки, а позаду можна поставити ящик із динозавром. 

Доглядайте за динозаврами та грайте з ними, а також вчіться збирати конструктор у наборі ЛЕГО "Центр порятунку малюків динозаврів".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лют, 2024
    Набір насправді досить цікавий для складання, включаючи лабораторію з яйцем якогось хижака, склад повний овочів та фруктів, автомобіль з ящиками позаду. Більшість з доданих у секції деталей, мініфігурки можуть тримати у руці, а діти вигадувати історії. На додачу є деталь комара у бурштину, надруковані деталі з логотипом Парку Юрського періоду, 2 мініфігурки і 5 динозаврів. Серед головних зірок набору лише велицораптор повторюється, решта ж є унікальними. Як на мене непогано, може стати як окремим комплектом, так і доповнити придбаний раніше.
    Достоинства:
    Набір, на який дивишся і одразу розумієш, що він стосується Парку Юрського періоду. Багато динозаврів, мініфігурки з мультсеріалу, аксесуари для дослідження динозаврів та догляду за ними.
    Недостатки:
    Дорослий фанат зможе знайти собі щось краще, цей комплект більше для дитини.
  • 5.0

    6 лют, 2024
    У цьому наборі є 5 динозаврів, багато деталей їжі, листя і технічного обладнання. Він може як потішити фаната динозаврів, так і дати дитині більший вибір, оскільки не обов’язково грати тілько з ними, можна кататися на машині або проводити дослідження. І у сина саме так і працює, щодня він вигадує щось нове і не завжди у цьому фігурують тільки динозаври. З того, що сподобалось особисто мені - деталь яйця, з якого визирає око, а також шматок бурштину з комарем всередині.
    Достоинства:
    2 мініфігурки любителів динозаврів з мультсеріалу. 5 динозаврів різних видів, деяких з яких можна навіть перевозити в автомобілі. Окремі збірки у вигляді складу, лабораторії і машини.
    Недостатки:
    Якщо по акції - супер, а так то зависока ціна.

Рекомендуємо подивитися ці товари