>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

671 шт.
1 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Дозвольте відьмам, чарівникам і маглам у віці від 10 років отримати та зібрати одного з найнебезпечніших драконів усього чарівного світу у наборі LEGO "Угорський хвосторогий дракон", який, до того ж, був першим випробуванням у Турнірі трьох чарівників.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76406 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 671 якісну деталь, яскраву інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 10 років. Тематика набору – дракон.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурка Гаррі Поттера

Перше, що потрібно зібрати, – це мініфігурка Гаррі Поттера, яка тут супроводжує дракона. Фігурка дуже деталізована з ексклюзивним принтом його форми на Турнірі. Гаррі має чорну форму з акцентами на руках та на спині. Волосся досить довге, щоб продемонструвати його зовнішній вигляд на 4 курсі. Обличчя двостороннє: усміхнене та зосереджене.

Гаррі тут з чарівною паличкою та міні-копією своєї мітли-Блискавки, які були у нього на випробуванні. Мітлу потрібно закріпити на спеціальну прозору деталь, щоб імітувати політ перед Хвосторогом.

Хвосторіг із конструктора LEGO

Для складання дракона і всього необхідного Вам знадобиться 5 пронумерованих пакетиків з детальками, 175 сторінок інструкції та маленький аркуш наклейок. Традиційно для наборів такого плану, набір LEGO 76406 починає збиратися з бази та таблички з назвою. Далі додаються деталі, щоб підняти її нагору. На задній частині Ви можете побачити ручку, яка керуватиме механізмом крил. Тут же приєднується Гаррі і в основі ставиться золоте яйце, за яким він і полює.

Наступний етап – сам Угорський хвосторогий дракон, збирання якого починається з тулуба. На спині дракона багато шипів, чого й слід було чекати. Зробивши це, Ви перейдете до хвоста. Він складається із шести сегментів, причому кінцева частина має особливий шип. Далі додаються ноги і увага переходить до голови та пащі дракона, з якої видніється вогонь. І одна з найцікавіших частин – крила. Вони збудовані з використанням каркаса Technic для утримування тканини, з якої формуються крила. Тканина кріпиться під крилом, що робить конструкцію видимою зверху.

Рухливий дракон

Не дивлячись на те, що набір з Угорським хвосторогом призначений більше для демонстрації, ніж гри, він має рухливі частини: голова, хвіст, ноги і кігті. Але магія відбувається саме в той момент, коли Ви обертаєте ручку, яка знаходиться біля основи. Це створює плавні рухи крилами, начебто дракон справді летить.

Зберіть одного з найвідоміших драконів, з яким Гаррі Поттер бився під час першого випробування Турніру трьох чарівників у наборі LEGO "Угорський хвосторогий дракон".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 чер, 2022
    Тричаклунський турнір - одна з моїх улюблених частин фільмів про Гаррі. Саме тому, вперше побачивши цей набір я вирішив його придбати. Буквально у той же день мені його відправили і ще через 2 я вже розпочав збірку. Зазначу, що я також придбав брелок на підтримку наших ЗСУ. Але повернімось до дракона. Збирається він дуже цікаво, нових технік купа, все тіло у шипах. Готова модель встановлюється на спеціальну підставку та непогано закріплюється. Не дивлячись на те, що набір радше для демонстрації, крила та голова можуть рухатись, а увесь дракон змінювати кут нахилу. Як бонус - є мініфігурка Гаррі та золоте яйце з цього ж турніру.
    Достоинства:
    Набір крутецький, дракон виходить те що треба: великий і вкрай небезпечний. На підставці є навіть спеціальна табличка з назвою. Звичайно Гаррі тут трішки не на першому плані, але добре що теж є.
    Недостатки:
    Не знаю, як довго прослужать ці крила.
  • 5.0

    28 чер, 2022
    Дракон достатньо великий, щоб вразити будь-якого фаната Гаррі Поттера. Конструкція дракона чудово прописана. Збирати було в міру складно, особливо в області “плечей” та “ліктів”. БОНУС – дракон легко від’єднується від підставки, щоб грати окремо, тому сподобається навіть дітям. Єдина серйозна скарга полягає у в очах хвосторога, оскільки це не деталі, а наліпки.
    Достоинства:
    У наборі маємо великого дракона на підставці з градієнтним полум'ям з пащі, золоте яйце та Гаррі на мітлі. Дракон може змінювати кут нахилу на підставці.
    Недостатки:
    Очі - наліпки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари