>
В наявності
2499 грн
2196 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

297 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Отже, я - професор Трелоні. І я навчу вас, діти, як зазирнути у майбутнє!”- професор Трелоні

Набір LEGO "ТМ у Гоґвортсі: урок віщування" не обіцяє зазирнути в майбутнє, але от відкрити завісу і побачити, як проходять уроки з пророцтва цілком можливо. І повірте, це нічим не гірше.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76396 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 297 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – магія.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурки чарівників

Який набір без кількох фігурок чарівників? Ось і тут Ви зустрінете відразу 3 такі:

  • Гаррі Поттера – головного героя фільмів та книг. На ньому грифіндорська мантія, джемпер та краватка. Також Гаррі має власну чарівну паличку. Фігурка середнього розміру, оскільки сам набір є посиланням на третій рік навчання;
  • Парваті Патіл - студентку факультету Гріфіндор, однокурсницю Гаррі Поттера. Не дивно, що вона з'являється в цьому наборі, адже її улюблений предмет віщування. Вона також одягнена у форму свого факультету та має чарівну паличку;
  • Сивіллу Трелоні - професора пророцтва в школі Хогвартс з 1980 року. З принтів у неї вишукана шаль із золотим візерунком, яка доповнює зелений одяг під нею. На голові бандана. З аксесуарів у Сівіли чарівна паличка та салатова книга про гріма – провісника смерті.

Крім того, всі 3 фігурки мають двосторонні обличчя.

Урок усередині книги

Набір LEGO “ТМ у Гоґвортсі: урок віщування” примітний тим, що Ви отримуєте набір-книгу, яка може вміщати всі деталі коли знаходиться у закритому вигляді та також розкладатися, виставляючи деякі предмети назовні.

Обкладинка книги виконана у містичному фіолетовому кольорі і має великий герб Хогвартсу та принти у вигляді чашки чаю (для тессомантії), кришталевої кулі, кристалів, місяця та інших атрибутів передбачення майбутнього. На корінці наклейка у вигляді кришталевої кулі.

Але найцікавіше починається тоді, коли Ви відкриваєте книгу і відразу дивуєтесь, як усе складено. При цьому деякі деталі можна розкрити, а деякі взагалі виставити окремо. Серед таких:

  • шафа із посудом;
  • чайник на підставці;
  • 2 банкетки;
  • крісло;
  • стіл з кришталевою кулею.

А коли набридне або потрібно транспортувати буде набір, Ви також зможете все скласти всередину книги і поставити на полицю або взяти з собою.

Фанати фільмів і книг про юного чарівника точно не пропустять набір LEGO “ТМ у Гоґвортсі: урок віщування”, який трохи відкриє завісу таємниць, як проходять уроки по одному з найнеточніших предметів, а може навіть трохи покаже майбутнє. Все залежить від Вашої фантазії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Ця серія «книг» дійсно фіксує знакові моменти з фільмів про Гаррі Поттера, а клас «Ворожіння» є ще одним чудовим доповненням. Моя порада, щоб книга закрилась потрібним чином - скласти передню обкладинку, корінець і задню обкладинку як три окремі збірки, а потім зібрати їх в одну на останньому етапі. Найважливіша частина полягає в тому, щоб ВСЕ в відділі корінця було просунуто настільки, наскільки це можливо. Ще заважати може лампа, тоді її потрібно закріпити за допомогою запасної детальки. Сподіваюсь, це допоможе, адже в мене все більш-менш нормально.
    Достоинства:
    Це гарний маленький набір, який добре поєднується з торішніми.Колір і механіка конструкції добре працюють. Персонаж Трелоні просто влучний, і приємно мати Патіл.
    Недостатки:
    Проблеми з закриттям книги, проте вони наче можуть бути вирішені.
  • 4.0

    19 кві, 2022
    Я очень ждал этого нового релиза, ведь прорицание - один из моих любимых предметов и жаль, что он так плохо высветлен в фильмах. Вся сборка была довольно простой, пока я не попытался закрыть книгу. До конца не закрывается! Когда я попытался закрыть конструктор, он мягко отскочил и оставил щель! Я несколько раз разбирал и собирал его, но волшебства не произошло. Что очень странно, ведь с остальными сборками все нормально. Я все равно рекомендую этот набор, ведь внутри он очень классный.
    Достоинства:
    Фигурка Трелони просто шикарна. Красивые цвета - коричневый с фиолетовым. Есть даже волшебный шар. Хорошо выбран мистический фиолетовый цвет для книги.
    Недостатки:
    Книга полностью не закрывается, что бы я не делал.

Рекомендуємо подивитися ці товари