>
В наявності
2949 грн
2603 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

754 шт.
2 шт.
26.2 × 7.05 × 38.2 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

"Щастя можна знайти навіть у найтемніші часи. Якщо вміти звертатися до світла" - Альбус Дамблдор

Найгірше, що можна втратити - це надію і світло всередині себе. Якщо в більшості випадків це радше філософське твердження, то у випадку з дементорами воно має цілком практичний сенс. Лише пригадавши позитивний момент із життя можна викликати Патронуса і прогнати дементора. Зберіть двох таких тварин, що належать чарівникам у наборі LEGO "Експекто патронум".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76414 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 754 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 14 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Хогвартсі, а й у всьому магічному світі. 

Відомі чарівники

У наборі ЛЕГО 76414 представлено 2 мініфігурки, які є одними з головних героїв фільму "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану". Фільму, в якому вперше використовуються закляття Патронус. 

  1. Гаррі Поттер - хлопчик, який вижив. Він одягнений у блакитний светр із плямами крові, синю спортивну кофту і світло-коричневі штани. У руці хлопець тримає чорну чарівну паличку з деталлю заклинання, яке щойно з'явилося. Одне з облич усміхнене, а друге незадоволене;
  2. Ремус Люпин - учитель Захисту від Темних мистецтв. На ньому пісочного кольору сорочка, краватка, сіра кофта і коричневі штани. Перше обличчя показує усміхненого професора, а друге - його вигляд перевертня.

Олень & вовк

Дементорам не залишається жодного шансу в цьому наборі, оскільки в ньому представлено одразу 2 Патронуси - олень Гаррі та вовк Ремуса. Усередині коробки дві інструкції зі збирання, по одній для кожної тварини, і 8 пронумерованих пакетиків. Оскільки для обох тварин використовуються одні й ті самі деталі, то одночасно може бути створений або олень, або вовк. І оскільки подібні закляття в чарівному світі блакитні, то елементи відповідно блакитного кольору.

Першим викликати Патронуса випадає честь Гаррі Поттеру. Це величний блакитний олень із доданими прозорими деталями по всьому тілу. Він також дуже міцний і якщо не докладати надмірних зусиль, олень стоятиме і не ламатиметься. Зібрана модель встановлюється на чорну підставку, яка надійно фіксує оленя. Завдяки цьому йому можна змінювати положення ніг, зображуючи Патронус, стрибаючим або в будь-якій іншій варіації. Внизу підставка прикрашена прозорими деталями, що зображують воду, і табличкою з назвою заклинання.

Від Гаррі не відстає і Ремус Люпин, викликаючи свого вовка. Це більш компактна тварина, оскільки від самого початку повинна мати коротші ноги. Передні лапи вовка прикріплюються до основи, а задні лапи і хвіст регулюються. Задні лапи також можуть скластися, щоб демонструвати позу сидячи. Основа схожа на першу варіацію, зібрана з чорних деталей, з підтримкою для вовка і деталями прикрас.

З такою командою і їхніми заклинаннями, набір ЛЕГО "Експекто патронум" не складе труднощів залишити дементорів далеко позаду. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 чер, 2023
    Это еще один пример гениальных дизайнов LEGO, которые взяли любимый бренд "Гарри Поттер" и создали невероятный набор для фанатов. Патронус - одно из самых популярных и самых сложных защитных заклинаний в магической вселенной. Заклинание произносится, когда человек говорит "Expecto Patronum", и после, у ведьм и волшебников из палочки извергается серебристо-белый оберег, принимающий форму животного. Этот набор позволяет вам создать либо Патронус Гарри Поттера, либо Патронус Ремуса Люпина. Набор очень легко и весело собирать благодаря наглядным инструкциям LEGO, а синий цвет пластика оживляет полупрозрачный визуальный стиль духа Патронуса и выделяет его на любой выставке. Также мне нравится присутствие Гарри и Люпина, каждый из которых держит свою палочку и произносит заклинание, стоя под величественным животным.
    Достоинства:
    Это набор "2 в 1", который позволит вам построить двух разных Патронусов - Волка или Оленя. Использование голубых деталей в хорошем смысле слова усложняет сборку. Минифигурки точные по отношению к своим персонажам.
    Недостатки:
    Учитывая цену, я признаю, что можно было бы сделать немного больше деталей или предусмотреть возможность подсветки. Волк использует меньше деталей, чем Олень.
  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я дуже чекав цей набір, тому замовив його в перший день. Мені дуже подобається, що є 2 варіанти, за допомогою яких можна побудувати оленя або вовка. Олень - це гарна і більш витончена конструкція. Вовк - компактна, але більш деталізована. Лапи тварин можна регулювати та зобразити, як завгодно. Мені сподобався підібраний колір для тварин, вони справді ніби закляття фільму. Також у наборі 2 мініфігурки (Гаррі та Ремус Люпин), з двома варіантами облич. Цей набір вийшов просто неймовірним, тому порадити його, я можу кожному. Lego, давайте ще більше таких.
    Достоинства:
    Набір пропонує тонну яскравих світло-блакитних деталей. 2 варіанти збірки, які синхронізуються з Гаррі та Ремусом. Фігурка Гаррі Поттера має друковані руки.
    Недостатки:
    Дві мініфігурки - це трохи замало для такого ліцензійного набору.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари